Trailer: Sidste trailer til "Mission: Impossible – Fallout" byder på vild action!

Superagenterne fra IMF står over for både nye og gamle trusler i den sjette spionfilm i rækken.

Så er den nyeste trailer landet til "Mission: Impossible – Fallout" – det seneste spionbrag med Tom Cruise og co. – og det lader bestemt til, at der er er lagt i kakkelovnen til et overflødighedshorn af spektakulære actionsekvenser, når Cruise og resten af superagenterne endnu en gang må give den gas for at redde verden.

I "Mission: Impossible – Fallout" befinder Ethan Hunt (Cruise) og hans allierede sig pludselig i et kapløb med tiden, da en mission går galt. Samtidig vender terroristen Solomon Lane (Sean Harris) tilbage for at tage sin hævn over agenterne, mens situationen tilspidses yderligere af en række nye aktørers indblanding, hvor især den slagkraftige CIA-agent August Walker lader til at volde teamet en hel strøm af problemer...

Filmen byder på en masse velkendte ansigter fra filmseriens fem første dele, heriblandt de gamle kendinge Simon Pegg og Ving Rhames samt desuden Alec Baldwin og Rebecca Ferguson, der begge dukkede op for første gang i "Mission: Impossible – Rogue Nation". Derudover er Angela Bassett og Vanessa Kirby ligeledes med på vognen – og så medvirker "Superman"-stjernen Henry Cavill som muskelbundtet August Walker.

"Rogue Nation"-instruktøren Christopher McQuarrie står igen bag kameraet på den højspændte affære. "Mission: Impossible – Fallout" rammer de danske biografsale 26. juli, og du kan se filmens nye trailer herunder.

Kommentarer

Sidste trailer til "Mission: Impossible – Fallout" byder på vild action!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen