Trailer: Sidste vilde trailer til "X-Men: Apocalypse"

20th Century Fox er nu klar med den sidste trailer til "X-Men: Apocalypse" – fortsættelsen til "X-Men: Days of Future Past". Traileren kan ses herunder.

Filmens titelkarakter, Apocalypse, er den første og mest magtfulde mutant fra X-Men-universet. Han akkumulerer kræfter fra andre mutanter og er både udødelig og uovervindelig. Da han vågner efter tusinde af år, er han skuffet over den verden, han oplever, og rekrutterer et hold af stærke mutanter, deriblandt den modløse Magneto (Michael Fassbender), for at udrydde menneskeheden og skabe en ny verdensorden, som han kan regere.

Verdens skæbne hænger i en tynd tråd, og Raven (Jennifer Lawrence) må i samarbejde med Professor X (James McAvoy) lede en gruppe af unge X-Men for at stoppe deres værste fjende og redde menneskeheden fra udslettelse.

Bryan Singer vender tilbage bag kameraet på filmen, der kan ses i biograferne herhjemme 19. maj.

Kommentarer

Sidste vilde trailer til "X-Men: Apocalypse"

 • 0

  (Wolwerine 3: Old Logan return)

  Glæder mig, Det ser ud til at de nye X-men ligner den gamle Tv-serie fra 90erne,

  Kay26-04-16 16:12

 • ★★★★★0

  Med fare for store spoilers a la dem, man har set i traileren til "Batman v Superman" og "Terminator Genisys" (uden i øvrigt at sammenligne), så vælger jeg at springe denne trailer over. Jeg håber dog på en god film. 

  Lars!26-04-16 18:24

 • 0

  Det gør jeg også.

  Kay26-04-16 19:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen