Trailer: Skaberne af "Black Mirror" siger farvel til et kaotisk år med satiriske "Death to 2020"

End ikke skaberne af den dystopiske sci-fi-serie "Black Mirror" kunne skrive en ligeså kaotisk fremtid, som 2020 bød på...

En verdensomspændende corona-epidemi, kaotiske gadedemonstrationer verden rundt, nationale nedlukninger af samfundet, isolering og lukkede biografer er bare nogle af de ting, 2020 har budt på. Et år, som for alvor skriver sig ind i historiebøgerne som et af de mindre gode.

Det synes skaberen af den dystopiske sci-fi-serie "Black Mirror", Charlie Brooker, også. Igennem flere sæsoner har serien budt det ene uhyggelige fremtidsscenarie efter det andet, men selv 2020 var måske lige dystert nok. I stedet for en ny sæson af serien, der har hjemme på Netflix, har Charlie Brooker og produceren Annabel Jones i stedet lavet en mockumentary, som tager os igennem det hæslige år, der gik.

LÆS OGSÅ: FEM TIL FREDAG: DE BEDSTE AFSNIT AF "BLACK MIRROR"

Netflix-filmen har fået den passende titel "Death to 2020". I den falske dokumentar optræder stjerner som Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Tracey Ullman, Leslie Jones og Joe Keery i en lang række interviews, men i stedet for at spille sig selv spiller de en række fiktive karakterer, der alle har haft deres sære oplevelser i 2020.

"Death to 2020" er skrevet og co-instrueret af Charlie Brooker og får premiere på Netflix 27. december. Varm op med en trailer herunder:

Kommentarer

Skaberne af "Black Mirror" siger farvel til et kaotisk år med satiriske "Death to 2020"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen