Trailer: Skoven gemmer på mørke hemmeligheder i gyserfilmen "Sator"

Bevæg dig ud i den mørke skov og mød Sator.

År 2021 er lige akkurat begyndt, og allerede nu har vi første bud på årets gyserfilm, der skal skræmme os alle sammen fra vid og sans!

I "Sator" gemmer den mørke, dystre skov nemlig på uhyggelige hemmeligheder, som du kan få en forsmag på i den første trailer, der lige er landet.

"Sator" handler om en lille ødelagt familie, der ovenpå en personlig tragedie bor isoleret ude i en mørk, afsides skov. Manden Adam lider af uforklarlig angst, og ude i skoven er der masser af uforklarlige lyde og væsener, der bevæger sig omkring. Adam bevæger sig ud i skoven for at få svar, men derude gemmer væsenet Sator sig.

LÆS OGSÅ: "SINISTER"-TEMA: SKRIBENTERNES MEST UHYGGELIGE FILMOPLEVELSER – DEL 1

Ud fra traileren at bedømme er "Sator" et slow-burn gys, der lever højt på stemning og atmosfære. Internationale kritikere har blandt andet sammenlignet filmen med Robert Eggers' "The VVitch" og "The Eyes of My Mother".

"Sator" er instrueret og skrevet af Jordan Graham, der ellers kun har den ukendte "Specter" fra 2012 på CV'et. Filmen får premiere i USA 9. februar, mens en dansk endnu er uvis.

Kommentarer

Skoven gemmer på mørke hemmeligheder i gyserfilmen "Sator"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen