Trailer: Søren Malling er "Gud" i slåbrok og underbukser i trailer til "Gud taler ud"

Henrik Ruben Genz' komediedrama "Gud taler ud" er inspireret af Jens Blendstrups selvbiografiske bestsellerroman af samme navn og har Søren Malling i hovedrollen som Uffe. Den første trailer kan ses herunder.

I 80'erne vokser Jens og hans brødre op i et parcelhus i Risskov. Her regerer familiens overhoved, Uffe –  psykolog og selvbestaltet Gud i slåbrok og underbukser. Forandringer truer familiefreden, da Uffe sætter sig for at skrive sine erindringer. Huset fyldes af Uffes loyale patienter, der både yder Uffe moralsk og øldrikkende selskab.

På drengeværelserne ulmer oprøret, mens mor Gerd Lillian kæmper bravt med at holde sammen på familien. Men før sønnerne Jens, Thomas og Mikkel kan gøre sig fri af undertrykkelsen og blive voksne, kommer det til et afgørende opgør med "Gud".

Henrik Ruben Genz har tidligere stået bag Bodil- og Robert-vinderen "Frygtelig lykkelig" og "Undskyld, jeg forstyrrer", der begge er baseret på romaner af Erling Jepsen. Filmens manuskript er forfattet af Henrik Ruben Genz og Bo hr. Hansen.

Gud taler ud i biograferne 28. september 2017.

Kommentarer

Søren Malling er "Gud" i slåbrok og underbukser i trailer til "Gud taler ud"

  • ★★★★0

    Der er altid en svensker. 

    Riqon11-08-17 10:26

  • 0

    Blendstrups bog er ganske enkelt fremragende, så det bliver spændende om de kan løfte stemningen fra bogen over i filmen.

    jacob_uno11-08-17 19:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen