Trailer: "Speak No Evil": Første trailer til Christian Tafdrups gyser

"En frygtelig kvinde"-instruktøren har kastet sig over endnu en urovækkende skildring af parforhold.

Der har været stille omkring én af dansk films allerstørste filmtalenter siden den kontroversielle komedie "En frygtelig kvinde" fra 2017. Kontroverserne har dog ikke skræmt Christian Tafdrup fra at fortsætte i noget nær samme boldgade. 

I "Speak No Evil", der tidligere bar titlen "Gæsterne", spiddes høflighedskulturen og alt det, vi udholder for den gode stemnings skyld. Dette med psykologisk gys, der blander samfundssatire, gys og humor i én foruroligende cocktail.

LÆS OGSÅ: "DANSK FILM I MASSEHYPNOTISK SVENSK FESTIVALPROGRAM

Bjørn, Louise og deres datter, Agnes, møder på en ferie i Toscana det hollandske par Karin og Patrick, der har deres søn Abel med. De to familier har fantastisk kemi, og da Bjørn og Louise tre måneder senere på en kold efterårsdag bliver inviteret til deres landsted i Holland, tøver de i første omgang, men siger hurtigt ja tak – for hvad er det værste, der kan ske?

Den gode stemning fra Italien er imidlertid forsvundet, og danskerne oplever fra start en grænseoverskridende opførsel, hvor alle sociale spilleregler udfordres.

Christian Tafdrup har skrevet manuskriptet sammen med sin bror, Mads Tafdrup, som han også skrev "En frygtelig kvinde" sammen med. "Speak No Evil" får biografpremiere herhjemme den 17. marts 2022. Debutspillefilmen "Forældre" var i 2017 udtaget til Nordisk Råds Filmpris.

LÆS OGSÅ: "KONTROVERSIEL DANSK INSTRUKTØR OVERVEJER TV-SERIE OM KRONPRINS FREDERIKS VILDE UNGDOM"

"Speak No Evil" får om ganske få dage verdenspremiere på én af verdens største filmfestivaler, Sundance Film Festival. Senere i januar er filmen en del af The Hypnotic Cinema på årets Göteborg Film Festival, hvor publikum hypnotiseres(!) før filmens start.

Se traileren til "Speak No Evil" herunder:

Kommentarer

"Speak No Evil": Første trailer til Christian Tafdrups gyser

  • 0

    Kunne bedre forstå det, hvis de havde forholdt sig til en dansk titel, nu filmen er DANSK, eller hvis det internationale marked havde oversat den således.

    Ellers virker det som Hollywood wannabe, endnu en gang

    Det er ved at være trættende, at danske film-magere ikke kan andet end at tyvstjæle fra Hollywood. Det sagt, så får den MÅSKE en chance, en gang når den udkommer på BD til billige penge, men fandme ikke før.

    Ryder66614-01-22 22:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen