Trailer: Star Wars: Topher Grace skaber episk supertrailer baseret på samtlige ti film!

Kraften er meget stærk her, og Han skyder først!

De to dedikerede Star Wars-fans Topher Grace og Jeff Yorkes har skabt en supertrailer, der nok skal give julelys i øjnene på selv hardcore Star Wars-fans. Udover at være fan er Topher Grace også kendt som skuespiller i film som "Spider-Man 3" og "BlacKkKlansman".

Ved at benytte klip fra de indtil videre otte episode-film samt "Rogue One: A Star Wars Story" og "Solo: A Star Wars Story" har duoen klippet traileren således, at den på elegant vis kæder samtlige ti film sammen. Den opmærksomme seer vil ovenikøbet kunne spotte indtil flere slettede scener fra den originale trilogi, og projektet er i det hele taget meget professionelt udført – komplet med John Williams' ikoniske score.

Topher Grace har tidligere gjort sig bemærket ved at barbere den udskældte prequel-trilogi ned til en 85 minutter lang film, der stort set ignorerede "Episode I: Den usynlige fjende" og hermed også Jar Jar Binks' tilstedeværelse. Samtidig så den stort på politiske intriger, klonhæren og General Grievous, så mange fans er enige om, at resultatet var langt mere interessant og vellykket end de tre officielle prequel-film.

Du kan studere den helt nye og fem minutter lange supertrailer med titlen "Star Wars: Always" her:

Kommentarer

Star Wars: Topher Grace skaber episk supertrailer baseret på samtlige ti film!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen