Trailer: Steven Yeun jagter den amerikanske drøm i "Minari"

Sydkoreansk-amerikanske Steven Yeun ser ud til at fortsætte sin gode stime af film, der lader ham udforske hans koreanske rødder.

36-årige Steven Yeun fik sit gennembrud i zombieserien "The Walking Dead", men de seneste år har skuespilleren bevæget sig fra tv-skærmen til det store lærred. Og her har skuespilleren, som er født i Sydkorea, men opvokset i USA, fået lov til at bruge sine koreanske rødder og modersmål med roller i film som "Okja", "Burning" og nu den kommende "Minari".

I "Minari" spiller Steven Yeun faderen Jacob Yi, der sammen med sin koreanske familie immigrerer til det rurale Arkansas i 1980'erne i jagten på den amerikanske drøm. Her forsøger familien at starte et landbrug og begå sig inden for en anderledes, vestlig kultur, men alt vendes op og ned, da familiens særegne bedstemor ankommer.

"Minari" ligner en hjertevarm tåreperser om familie, drømme og sammenhold, og det bliver spændende at se Steven Yeun i endnu en koreansk rolle.

Filmen er instrueret og skrevet af Lee Isaac Chung, mens A24 og Brad Pitts produktionsselskab, Plan B, står bag. Afhængigt af coronapandemien forventes "Minari" at få premiere næste år.

Kommentarer

Steven Yeun jagter den amerikanske drøm i "Minari"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen