Trailer: Stjernerne fra "Nightcrawler" genforenes i traileren til kunstgyseren "Velvet Buzzsaw"

Dan Gilroy er tilbage med ny film, der udspiller sig i kunstverdenen – og Jake Gyllenhaal og Rene Russo er igen med på holdet.

Netflix har nu udgivet traileren til "Velvet Buzzsaw", instruktør Dan Gilroys tredje spillefilm efter "Nightcrawler" fra 2014 og "Roman J. Israel, Esq." fra 2017. På "Velvet Buzzsaw" samarbejder Gilroy endnu en gang med sine to stjerner fra førnævnte "Nightcrawler" – Jake Gyllenhaal og Rene Russo – og trekløverets næste projekt ser bestemt ligeså intenst ud.

"Velvet Buzzsaw" er en thriller, som foregår i Los Angeles' kunstverden, hvor Morf Vandewalt (Gyllanhaal) og Rhodora Haze (Russo) til dagligt opererer. Da en overnaturlig kraft begynder at tage hævn over folk i miljøet, må både kendte kunstnere og storsamlere imidlertid sande, at det for alvor kan kræve en høj pris, når kunst ender på kollisionskurs med det kommercielle.

Amerikanske Dan Gilroy har ligeledes selv skrevet manus til filmen, der udover Gyllenhaal og Russo også har John Malkovich, Toni Collette ("Hereditary") og Billy Magnussen ("Game Night") på rollelisten.

Natalia Dyer ("Stranger Things"), Daveed Diggs ("Blindspotting") og Zawe Ashton ("Nocturnal Animals") tager desuden del i den blodige affære.

Du kan se filmens trailer herunder. "Velvet Buzzsaw" rammer Netflix 1. februar.

Kommentarer

Stjernerne fra "Nightcrawler" genforenes i traileren til kunstgyseren "Velvet Buzzsaw"

 • 0

  yearh - den ser helt okay ud.

  Scenen med den store runde sølvkugle med huller i minder mig om en tilsvarende scene med Timothy Dalton i Flash Gordon...

  Gormanden10-01-19 21:29

 • ★★★0

  Kom af en eller anden grund til at tænke på det her sagtens ku ha været et af de klassiske X-files afsnit, med setuppet og det hele.

  Elwood10-01-19 21:48

 • ★★★★0

  Festligt! 

  Riqon11-01-19 15:36

 • ★★★0

  Den ser bizar og underholdende ud. Der er lidt Lovecraft over ideen. Den minder mig om novellerne "The Music of Erich Zann" og "Pickman's Model", som begge er korte men herlige.

  Benway11-01-19 16:00

 • ★★★0

  Ser ret så interessant ud :)

  Kruse11-01-19 16:28

 • ★★★0

  "Nightcrawler" var en fremragende film og denne ser ud til at blive mindst ligeså god. Det er både absurd og fascinerende på samme tid at se på og så stilles der også nogle interessante spørgsmål i forhold til kunstmiljøet og det ofte medfølgende krukkeri, samt et af nutidens dilemmaer angående selviscenesættelse. Det lover godt og Jake Gyllenhaal ser ud til at levere endnu en stærkt seværdig præstation. :)  

  NightHawk11-01-19 18:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen