Trailer: Stjernerne står i kø i mordmysteriet "Knives Out – Var det mord?"

007, Captain America... og Sonny Crockett?

Whodunit-genren ser ud til at få en ny, energisk indsprøjtning, når "Star Wars: The Last Jedi"-instruktøren Rian Johnson senere på året blænder op for sit næste projekt, "Knives Out". Traileren til filmen er nu landet, og du kan tage et kig på sagerne nedenfor.

Mordmysteriet "Knives Out", der herhjemme også har fået undertitlen "Var det mord?", handler om privatdetektiven Benoit Blanc, som får til opgave at opklare en aldrende rigmands død, efter denne er omkommet under mystiske omstændigheder ved sin egen 85-års-fødselsdagsfest. Mandens familiemedlemmer var samlet til festen, og de udvikler sig alle hurtigt til at være mulige mistænkte – ligesom de bærer på alverdens skeletter i skabet...

Agent 007 selv, Daniel Craig, spiller detektiven Blanc, mens Christopher Plummer ses i rollen som den velhavende Harlan Thrombey. Resten af klanen portrætteres af en samling af Hollywood-stjerner, der tæller Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson og Toni Collette.

Lakeith Stanfield ("Sorry to Bother You"), Ana de Armas ("Blade Runner 2049"), Katherine Langford ("Døde piger lyver ikke") og Jaeden Martell ("It") dukker desuden op i filmen, som både er skrevet og instrueret af Rian Johnson selv. Udover "Star Wars: The Last Jedi" har den amerikanske instruktør bl.a. spillefilmene "Brick" og "Looper" samt tre afsnit af "Breaking Bad" på CV'et.

"Knives Out – Var det mord?" får dansk premiere 5. december.

Kommentarer

Stjernerne står i kø i mordmysteriet "Knives Out – Var det mord?"

 • 2

  Holy moly... Giver man stadigvæk hollywood-film danske titler? 

  Baby Driver - Med Bleen I Første Gear

  Expendables - Hårde Drenge Til Hyre

  First Man - Månen Kalder

  Nickell 6-07-19 13:04

 • ★★★★0

  Jeg har lyst til at kyle en stol efter Rian og sige, not quite my tempo krydret med et par eller 5 lussinger om rushing or dragging.

  Virker stadig groggy efter Last Jedi. Måske på netflix.

  Babo 6-07-19 16:23

 • 0

  Skal da nok ses, men vi ved jo alle, at det er butleren der er morderen 

  Ronni Pedersen 7-07-19 23:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen