Trailer: Stjernespækket trailer til "Kingsman 2" lover mere vanvittig agent-action

I anledning af deres præsentation ved San Diego Comic-Con viste filmselskabet 20th Century Fox en ny, actionmættet trailer til deres kommende spionfilm "Kingsman: The Golden Circle", der er efterfølgeren til "Kingsman: The Secret Service" fra 2014. Traileren er nu blevet officielt udgivet, og du kan se den nedenfor.

"Kingsman: The Golden Circle" fortsætter, hvor den første film slap. Agenterne Eggsy (Taron Egerton) og Merlin (Mark Strong) har genopbygget organisationen og viderefører de stolte Kingsman-traditioner, men da en dødsensfarlig fjende viser sig og indleder et massivt angreb mod dem, tvinges de til at søge hjælp fra deres allierede. Turen går derfor til USA for at få assistance af Statesman, amerikanernes eget spion-agentur.

Egerton og Strong vender tilbage i de centrale hovedroller som hhv. den unge Kingsman-agent Eggsy og våbeneksperten Merlin. Som de amerikanske spioner fra Statesman ses Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry og Pedro Pascal, mens Julianne Moore giver den som skurk. Derudover kigger Elton John forbi, og så er Colin Firth minsandten også at finde i filmen som agenten Harry Hart.

Matthew Vaughn, der gav os den første film og tidligere har stået bag bl.a. "X-Men: First Class" og "Kick-Ass", er endnu en gang at finde bag kameraet.

"Kingsman: The Golden Circle" har dansk premiere 21. september.

Kommentarer

Stjernespækket trailer til "Kingsman 2" lover mere vanvittig agent-action

 • 0

  Den første var et frisk pust, så jeg håber da, at denne her også bliver det.
  Dog synes jeg måske at de godt kunne ha' droppet at bringe Colin Firth tilbage, da hans karakter havde en mindeværdig sidste scene/afsked.

  Kyllingebenet21-07-17 22:14

 • ★★★★0

  Elsker det her med vi også får et Amerikansk pedant til englændernes Kingsman.

  Og ja så ser filmen jo ganske underholdende ud ligesom den sidste var det, så spændt på om de kan gøre det igen, jeg glæder mig, hvertfald til og finde suitet frem igen :)

  Elwood22-07-17 00:37

 • ★★★★1

  Den første var noget lort. Irriterende selvbevidst og usjov. 

  Lars!22-07-17 14:11

 • ★★★★★★0

  Jeg fandt den første okay, men havde nok større eller måske mere forventninger der gik i en mindre pjattet retning. Jeg vidste selvfølgelig godt den skulle være sjov og en komedie, men blev skuffet over at det var kørt så langt od på det fjollede og overdrevne.

  T. Nielsen22-07-17 14:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen