Trailer: Super Bowl-trailer til "Jurassic World: Fallen Kingdom" viser nye glubske dinosaurer

Turen tilbage til parken bliver alt andet end rolig!

I anledning af årets Super Bowl har Universal udgivet nyeste trailer til næste film i den populære "Jurassic"-franchise. "Jurassic World: Fallen Kingdom" byder på endnu flere dinosaurer, og denne gang lader de til at være ekstra sultne...

Stjernerne Bryce Dallas Howard og Chris Pratt er tilbage i den nye film, som fortsætter historien fra monsterhittet "Jurassic World" fra 2015. Denne gang skal Claire (Howard) og Owen (Pratt) på en noget anderledes opgave: En redningsaktion for at redde dinosaurerne fra en ø, der er ved at eksplodere som følge af et voldsomt vulkanudbrud.

Rollelisten for dino-projektet tæller folk som Justice Smith ("The Get Down"), Daniella Pineda ("The Detour") og Rafe Spall ("Den store venlige kæmpe") samt de rutinerede kræfter James Cromwell, Ted Levine, Toby Jones og Geraldine Chaplin. BD Wong og Jeff Goldblum vender tilbage til deres kendte roller, der første gang blev portrætteret af d'herrer i den oprindelige "Jurassic Park".

"Jurassic World: Fallen Kingdom" er instrueret af J.A. Bayona, som tidligere har givet os perler som "Børnehjemmet", "The Impossible" og "Syv minutter over midnat". Den nye film skulle efter sigende have en uhyggeligere tone end de tidligere fortællinger i filmserien.

Du kan tage et blik på traileren herunder. Dinosaurerne kan opleves boltre sig på de danske biograflærreder fra 7. juni.

Kommentarer

Super Bowl-trailer til "Jurassic World: Fallen Kingdom" viser nye glubske dinosaurer

  • ★★0

    Ved sgu ikke rigtigt...”Jurassic World” var uhyre ringe med især Bryce Dallas Howards karakter som noget af det mest hule og irriterende jeg nogensinde har set på film...mine forventninger er stadig ret lave, men skal da se den. Tror dog næppe, at det bliver i biografen.

    Thomas Fenger 5-02-18 19:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen