Trailer: SvampeBob vender tilbage i biograferne - se første gakkede trailer med Keanu Reeves

I 2020 går jagten ind på Gary, der er blevet snegle-nappet!

Elskelige SvampeBob Firkant er klar til flere syrede undervandseventyr, når animationsfilmen "SvampeBob på vild flugt" rammer de danske biografer 30. juli næste år.

Filmen viser blandt andet, hvordan SvampeBob mødte kælesneglen Gary, der senere bliver kidnappet, hvorfor den gule svamp naturligvis må iværksætte en eftersøgning i selskab med sin trofaste makker, Patrick Søstjerne.

Som det fremgår, kommer de bizarre – omend charmerende karakterer – i uvan(d)te omgivelser, når jagten på Gary sætter ind, hvilket blandt andet byder på et møde med ingen ringere end Keanu Reeves!

Du kan se traileren til "SvampeBob på vild flugt" lige her:

Kommentarer

SvampeBob vender tilbage i biograferne - se første gakkede trailer med Keanu Reeves

 • ★★★★1

  Haha, det ser jo som sædvanlig meget morsomt og herlig syret ud. Tv-serien er genial og de to første film var også ret underholdende, så jeg skal bestemt også have set 3'eren. :)

  Og herlig gæsteoptræden af Keanu Reeves som spiller cool selvparodisk på sit zen-budistiske image. Elsker Patrick Søstjernes replik, da ham og Svampebob snakker med guruen Reeves.

  "Mit navn er Patrick. Det betyder brødrister på keltisk".

  Keanu Reeves : "Ahhh, det tror jeg så ikke liiige at det gør". :D

  Også en sjov scene da de ankommer til det her Casino land. Det minder meget om en scene fra den første film, hvor Svampebob og Patrick ender på en Diner, hvor de grovæder is og vafler, og efterfølgende ryger ud på et større LSD-lignende sukkerchock syretrip. :D

  NightHawk15-11-19 13:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen