Trailer: "Ternet Ninja 2": Første sneak peek er ude

Anders Matthesens animerede plysninja er snart tilbage i biograferne.

Biograferne i Danmark åbner til maj, og det betyder, at en række film får deres officielle pladser i kalenderne. Visse premierefilm er endda rykket bagud, såsom Anders "Anden" Matthesens "Ternet Ninja 2".

Hvor opfølgeren til publikumssuccesen ellers var sat til 7. oktober, vil det altså være muligt at se den allerede fra 19. august i år.

"Det er forløsende at kunne sende 'Ternet Ninja 2' ud i biograferne et godt stykke tid før forventet. Vi har virkelig knoklet igennem hele coronaåret for at kunne tilbyde folk en fantastisk god og sjov oplevelse i en tid, der har været – og stadig er – rigtig stram for mange familier," fortæller Anders Matthesen.

"Vi håber, at 'Ternet Ninja 2' kan bringe grin og glæde med sig. Jeg er overvældet af, hvor god en film det er blevet, og synes virkelig, at vi har formået at løfte den op i et endnu højere niveau end den forrige film. Folk kan virkelig glæde sig."

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster

I "Ternet Ninja 2" er den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø fra første film ved at slippe for straf, og uskyldige børn bringes atter i fare. Det vil 13-årige Aske ikke finde sig i, og han beslutter sig for at hævne. Han flankeres af Sirene, Askes papfar Jørn og Sune – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

Da "Ternet Ninja" fik biografpremiere 1. juledag 2018, tog den på overraskende vis Danmark med storm. Alene på premieredagen solgte den 52.000 billetter, og filmen rundede siden 950.000 solgte billetter. Ingen anden dansk film siden "Op på fars hat" fra 1985 (953.743 billetter) har solgt så godt. De to bøger bag begge film er blevet bestsellere med et samlet salg på over 200.000 eksemplarer.

Holdet bag

Som i den første film er det Anders Matthesen selv, der har skrevet manuskriptet og instruerer "Ternet Ninja 2" sammen med Thorbjørn Christoffersen. Matthesen tager sig også af alle filmens stemmer – med undtagelse af rollen som Aske, der indtales af Louis Næss-Schmidt, og Jessica, der indtales af Emma Sehested Høegh.

Filmens producere er Trine Heidegaard og Anders Mastrup samt Cemille Matthesen som Executive Producer. Filmen er produceret af A. Film Production A/S, Sudoku ApS og Pop Up Production ApS.

Se første klip herunder:

Kommentarer

"Ternet Ninja 2": Første sneak peek er ude

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen