Trailer: "The Adam Project"-trailer: Ryan Reynolds hænger ud med sit yngre jeg i eventyrlig sci-fi-film

Den stjernespækkede familiefilm har også Zoe Saldana, Jennifer Garner og Mark Ruffalo på rollelisten.

For nylig fik vi et smugkig på Netflix' kommende sci-fi-storfilm "The Adam Project" i en imponerende trailer, der fremviste flere af streamingtjenestens kommende titler.

Og nu har Netflix så frigivet den første, længere trailer til filmen, der oprindeligt gik under navnet "Our Name is Adam", da vi først rapporterede om projektet her på Moovy tilbage i foråret 2020.

I filmen møder vi den lille dreng Adam (Walker Scobell), der har svært ved at finde sig til rette ovenpå sin fars (Mark Ruffalo) død. Men da hans ældre, tidsrejsende jeg (Ryan Reynolds) pludselig styrter ned i Adams nabolag, bliver der åbnet op for en masse spændende muligheder takket være den ældre Adams tidsrejsende rumskib – men først skal de to lige redde universet.

Læs også: Ryan Reynolds: Disney er klar på "Free Guy 2"

Bag kameraet finder vi instruktøren Shawn Levy ("Stranger Things"), som også for nylig lavede actionkomedien "Free Guy" med Reynolds.

Manuskriptet er skrevet af "Banshee"-skaberen Jonathan Tropper i samarbejde med T.S. Nowlin ("The Maze Runner"), Mark Levin ("Wimbledon") og Jennifer Flackett ("Rejsen til jordens indre").

Jennifer Garner ("Alias") spiller Adams mor i nutiden, mens også Zoe Saldana ("Star Trek Beyond") og Catherine Keener ("Get Out") medvirker.

"The Adam Project" lander på Netflix den 11. marts, og traileren kan ses her:

Kommentarer

"The Adam Project"-trailer: Ryan Reynolds hænger ud med sit yngre jeg i eventyrlig sci-fi-film

  • ★★★★0

    Den har et herligt 80/early 90ties feel over sig og Ryan Reynolds føles hel hjemme i rollen, og at kæde ham sammen med Mark Ruffalo som hans far med Zoë og Jennifer Garner ombord også, jeg sad blot med et stort smil gennem traileren.

    Elwood11-02-22 16:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen