Trailer: "The Unholy" spreder skræk og rædsel i Jomfru Marias navn

Gyserfilmen er produceret af Sam Raimi og har Jeffrey Dean Morgan i hovedrollen.

Manden bag "Evil Dead"-trilogien og "Drag Me to Hell", Sam Raimi, har alle dage været lidt af en gysermester. Lige nu er han ved at sprøjte lidt uhygge ind i Marvels superhelteuniverse med den kommende "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", men i mellemtiden har der også været tid til at producere mere rendyrket gys.

Gyseren "The Unholy" er nemlig på vej med Sam Raimi om bord som producer, og på trods af en teenager-venlig PG-13-rating ser der ud til at være skræk og rædsel i vente.

LÆS OGSÅ: SAM RAIMI BEKRÆFTER: JEG LAVER DOCTOR STRANGE 2

Filmen omhandler en ung døv pige, der efter eget udsagn er blevet kureret og har fået sin hørelse igen efter et besøg af Jomfru Maria. Det visit har også givet pigen helbredende kræfter, der har gjort hende til et religiøst mirakel verden rundt. En journalist kommer på sagen for at opklare, hvad der i virkeligheden foregår – et mysterium, der viser sig at gemme på noget dystert.

"The Walking Dead"-kendte Jeffrey Dean Morgan indtager hovedrollen som journalisten Gerry Fenn.

"The Unholy" får premiere i USA 2. april, men det vides ikke endnu, hvornår den lander i Danmark.

Kommentarer

"The Unholy" spreder skræk og rædsel i Jomfru Marias navn

  • ★★★0

    Det er en interessant vinkel på historien, nu hvor nogle nok vil sige, at vi lever i en tid fuld af falske profeter. Jeg skal i hvert fald se den. Men jeg forudsiger allerede nu, at den vil være skæmmet af dårlig CGI, ligesom Drag Me to Hell var. 

    thomsen17-03-21 10:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen