Trailer: Tidligere Blink-182 guitarist springer ud som filminstruktør. Se traileren til "Monsters of California"

Der sker mystiske ting i det sydlige Californien...

Tidligere Blink-182 guitarist Tom DeLonge er en mand med et alenlangt CV. Ud over en ganske succesfuld musikkarriere er ufo-entusiasten DeLonge også en af hovedkræfterne bag To The Stars – et kombineret underholdnings- og forskningsakademi, der blev grundlagt for at belyse og viderebringe informationer om ufo'er og liv i rummet.

Nu kan multikunstneren så også tilføje filminstruktør til listen over bedrifter, og vi har netop fået første trailer til filmen "Monsters of California", der både er skrevet og instrueret af DeLonge. Og selvølgelig har han også stået for musikken til filmen.

Se også: Daniel Radcliffe er Weird Al Yankovic i første trailer til "Weird: The Al Yankovic Story"

"Monsters of California" følger en gruppe teenagere i Californien, der forsøger at komme til bunds i en række mærkelige og paranormale hændelser i den gyldne stat.

På rollelisten finder vi blandt andre Casper Van Dien, der nok er bedst kendt for sin hovedrolle i "Starship Troopers". 

"Monsters of California" har endnu ingen officiel premieredato, men forventes udgivet i løbet af 2022. Traileren kan ses her: 

Kommentarer

Tidligere Blink-182 guitarist springer ud som filminstruktør. Se traileren til "Monsters of California"

  • ★★★★★1

    Det er lidt vildt, hvad han har haft gang i. Louis Elizondo var også med i To the Stars på et tidspunkt. Der er i øvrigt høring i det amerikanske senat her kl. 15 om UAP fænomenet:

    www.youtube.com/watch

    davenport17-05-22 14:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen