Trailer: To veninder sidder fast i et 600 meter højt radiotårn i thrilleren "Fall"

Vores forventninger er tårnhøje!

Midt i den nuværende, ubarmhjertige hedebølge kan man godt få lyst til en god dosis frisk luft – men som den kommende thriller "Fall" understreger, så er der grænser for, hvor langt man bør gå for at få et tiltrængt pusterum udenfor.

"Fall" handler om to veninder, Becky og Hunter, som i årevis har dyrket ekstremsport – særligt på klatringsfronten. Men da Beckys kæreste dør i en klatreulykke, mister hun al lyst til at dyrke sin store passion.

Men selvfølgelig slutter filmen ikke dér. Hunter overbeviser Becky om, at de sammen skal kravle op på toppen af et gammelt og 600 meter højt radiotårn, så Becky kan få konfronteret sin frygt og komme videre i tilværelsen. Men (pudsigt nok) går noget galt. Stigen knækker, og deres mobiltelefoner nægter at fungere midt ude i ødemarken...

Se også: Moovy TV møder "Far til fire på toppen"-holdet!

Foran kameraet finder vi Grace Caroline Currey ("Shazam!"), Virginia Gardner ("Halloween"), Mason Gooding ("Star Trek: Picard") og Jeffrey Dean Morgan ("Star Trek: Enterprise").

 "Fall" er både produceret, skrevet og instrueret af Scott Mann ("Heist"). Filmen har amerikansk biografpremiere den 12. august, men det vides endnu ikke, om den også lander i de danske biografsale.

Men hvis din højdeskræk ikke allerede er blevet udløst, så kan du i hvert fald se traileren her:

Kommentarer

To veninder sidder fast i et 600 meter højt radiotårn i thrilleren "Fall"

 • ★★★★0

  Jeg kan ret gode lide denne genre, og denne ser også ganske lovende ud. Det kommer dog alt sammen an på, hvor opfindsomme manuskriptforfatterne er :)

  chandler7519-07-22 18:51

 • 2

  Jeffrey Dean Morgan ("Star Trek: Enterprise").

  Mmmm! His 15 minutes of fame

  HelmerJ20-07-22 09:41

 • ★★★★★0

  Mmmm! His 15 minutes of fame

  Præciiiiis! Han var endda tæt på at stoppe karrieren efter den rolle – angiveligt pga. makeuppen, som gav ham voldsom klaustrofobi, men jeg tror, vi alle sammen godt ved, at Morgan var bange for, at karrieren aldrig kunne peake igen efter "Star Trek" <3

  The Insider20-07-22 09:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen