Trailer: Trailer til J.J. Abrams mystiske "10 Cloverfield Lane"

Inden den J.J. Abrams-producerede "Cloverfield" kom ud i 2008, var filmen omgærdet af megen mystik. Nu er tiden så kommet til, hvad der ser ud til at være en slags fortsættelse til filmen - "10 Cloverfield Lane". Den første trailer er netop blevet udsendt og kan ses under nyheden.

I filmen vågner en ung kvinde (Mary Elizabeth Winstead) op i en kælder efter en bilulykke. I kælderen bor en mand (John Goodman), som fortæller hende, at han har reddet hende fra et kemisk eller nukleart angreb, der har gjort verden udenfor ubeboelig. I hvor høj grad dette kan have relation til monsteret i "Cloverfield" er endnu uvist.

Filmen, der ligeledes produceres af J.J. Abrams, har tidligere gået under navnet "The Cellar" og derefter "Valencia", og det er ikke tilfældigt. Abrams fortæller i en pressemeddelelse, at idéen til filmen opstod under produktionen af "Cloverfield", og at de ønskede at tilbageholde titlen så lang tid som muligt.

"10 Cloverfield Lane" instrueres af spillefilmsdebutanten Dan Trachtenberg og har amerikansk premiere til marts. Der er endnu ingen dansk premieredato.

Kommentarer

Trailer til J.J. Abrams mystiske "10 Cloverfield Lane"

 • ★★★★★0

  Looking good :) 

  Lars!15-01-16 13:56

 • ★★★0

  Det kan jeg s'gu godt lide, det der!

  Mht til Cloverfield-sammenhængen, lyder det så ikke pænt meget som monstret fra netop Cloverfield, man hører til allersidst i traileren her?

  HonoDelLoce15-01-16 16:14

 • ★★★★★★0

  Jeg er altid frisk på en monsterfilm, også selvom jeg ikke var specielt glad for Cloverfield. Mand, hovedpersonen var skidt valgt.

  Zero Cool15-01-16 16:21

 • ★★★★★★0

  Cloverfield var ultimativt anstrengende, men dog spændende nok. Håber på at denne her leverer:-)

  T. Nielsen15-01-16 16:25

 • ★★★0

  Jeg kunne utroligt godt lide Cloverfield og fandt det faktisk pænt rart for en gangs skyld at have en hovedperson, der ikke var 100% sympatisk (faktisk tættere på det modsatte).

  HonoDelLoce15-01-16 16:35

 • ★★★★2

  Jeg fandt Cloverfield en smule trættende i længden. Og personerne ligegyldig. Men konceptet er fint nok. 

  Babo15-01-16 18:02

 • 1

  Jeg er helt vild med den måde denne teaser er skruet sammen på - man sidder netop tilbage bagefter og er pisse nysgerrig.

  Wiseguy15-01-16 18:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen