Trailer: Trailer til "Kollision" med Nikolaj Lie Kaas om en familie i opløsning

De tre selvlærte Avaz-filmbrødre står bag familiedramaet.

I filmen spiller Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil hovedrollerne som parret Leo og Olivia, der pludseligt slynges ud i en krise. Under tragiske omstændigheder bliver deres 9-årige datter Liv kastebold mellem sin mor og far. Filmen udforsker en familie i opløsning og de beslutninger, forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler.

Bag filmen står Avaz-brødrene, der forrige år spillefilmsdebuterede med melodramaet "Mens vi lever", der solgte mere end 100.000 biografbilletter og her på Moovy høstede 4 stjerner.

De tre selvlærte filmbrødre har hver især en helt central rolle, når de skaber film: Mehdi er instruktøren, Milad manuskriptforfatteren og Misam produceren.

I filmen flankeres Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil af bl.a. Tommy Kenter, Henning Jensen, Bodil Jørgensen, Sebastian Jessen, Julie Christiansen, Rasmus Bjerg og Nicolas Bro.

Biografpremiereren er 31. oktober, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Trailer til "Kollision" med Nikolaj Lie Kaas om en familie i opløsning

  • 0

    Fed rollebesætning, og allestedsnærværende tema. Skal da helt klart ses.

    Ronni Pedersen 4-08-19 22:42

  • ★★★★★0

    Puuuh den bliver hård at sidde igennem, i hvert fald for mig som far. Mens Vi Lever var et rigtigt flot og vedkommende drama. Så holdes niveauet, er der lagt op til røde øjne her:-/

    T. Nielsen21-10-19 10:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen