Trailer: Tressernes London er et skræmmende sted i Edgar Wrights "Last Night in Soho"

Instruktøren bag "Shaun of the Dead" og "Baby Driver" er tilbage med en foruroligende tidsrejse.

En ung designstuderende (Thomasin McKenzie), som er besat af moden fra de svingende tressere, havner pludselig i fortiden, hvor hun står ansigt til ansigt med et af datidens ikoner: en ung sangerinde (Anya Taylor-Joy), som drømmer om at blive en stjerne.

Dog står det hurtigt klart, at ikke alt er, som det ser ud til i 1960'ernes London, og langsomt falder tingene fra hinanden, og en mørk og blodig hemmelighed bryder frem.

Læs også: Edgar Wright laver ny filmatisering af Stephen Kings "The Running Man"

"Last Night in Soho" er den længe ventede film fra instruktør Edgar Wright. Wright fik sit gennembrud med zombie-komedien "Shaun of the Dead" og har også siddet i instruktørstolen på film som "Scott Pilgrim vs. the World", "Hot Fuzz" og "Baby Driver".

Nu er Wright så klar til at skræmme livet af biografgængerne med sit seneste værk, der bedømt på denne første trailer lugter en lille smule af halvfjerdsernes giallo.

"Last Night in Soho" udkommer i oktober. Ud over førnævnte Taylor-Joy ("Dronninggambit") og McKenzie ("Jojo Rabbit") finder vi bl.a. navne som Matt Smith ("Doctor Who"), Jessie Mei Li ("Shadow and Bone"), Terence Stamp ("Superman II") og nyligt afdøde Diana Rigg ("Game of Thrones") på rollelisten. Første trailer kan ses her:

Kommentarer

Tressernes London er et skræmmende sted i Edgar Wrights "Last Night in Soho"

  • ★★★★0

    tjo, den ser egentlig god ud, men det gjorde Baby Driver også :) Hans stil er ofte slet ikke mig, men indimellem rammer han da noget rigtig fint. 

    Babo26-05-21 10:02

  • 0

    Ret imponerende at det er Anya Taylor Joy der synger i traileren.. Synes den ser meget Suspiria inspireret ud hvilket er en god ting.. Skal ihertfald ses selvom Baby Driver ikke var mig.

    Fedtegreven27-05-21 15:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen