Trailer: Universal viser sin "The Mummy" (og Tom Cruise) frem i teaser-trailer

I en tid, hvor Hollywood-studierne virker besatte af franchise-fortællinger, er det oplagt, at Universal har dykket ned i bagkataloget og gravet deres gamle monsterkarakterer op fra 1930'erne. Det er der blandt andet kommet en ny mumie ud af.

For i en ny teaser-trailer til "The Mummy" med Tom Cruise får man første indtryk af titelkarakteren, som i Sofia Boutellas skikkelse er sexet noget op i forhold til Boris Karloffs bandageindsvøbte udgave fra 1932. Teaseren kan ses forneden.

En anden ting, der også ser ud til at have ændret sig, er filmens tone og tempo. Hvor Universals 1930'er-film dyrkede det snigende gys og gotisk stemning, fokuserer Universals nye delte monsterunivers mere på genretræk fra action og adventure.

Den større monsterfortælling

Det var tilfældet med franchisens mindre veleksekverede startskud, "Dracula Untold" fra 2014, og med teaseren til "The Mummy" virker Universal til at gå mere efter stemningen fra Ridley Scotts sci-fi-adventure "Prometheus".

Til at understrege denne genreprioritering har man valgt Tom Cruise til hovedrollen. Teaseren viser også et glimt af Russell Crowes Dr. Jekyll., der er et første tegn på en brobygning mellem de forskellige monsterfilm.

"The Mummy" er instrueret af Alex Kurtzman, der som en anden Kevin Feige også har det overordnede ansvar for  Universal Monsters, der foruden "The Mummy" også har "The Invisible Man" med en usynlig Johnny Depp og "Frankensteins Monster" med Javier Bardem som monster på tegnebrættet.

 

Kommentarer

Universal viser sin "The Mummy" (og Tom Cruise) frem i teaser-trailer

 • ★★★★★★0

  'amen det ligner jo.....Kunne godt have ønsket mig de havde turde gå end meget mørkere vej med deres monstrefilm, Universal, end det ser ud til her (og end jeg nok ville forvente). Det jo guld de har i gemmerne, det fortjener bedre end film som "Dracula Untold". Den var godt nok fesen!

  T. Nielsen 1-12-16 18:33

 • ★★★0

  Sjovt at Universal vender så markant tilbage til hvad, der lagde grundlaget for deres studio i 30'erne - umiddelbart bare ikke på den gode måde. :) 

  Dolphinfriendly 1-12-16 19:32

 • ★★★★★★0

  Sjovt at Universal vender så markant tilbage til hvad, der lagde grundlaget for deres studio i 30'erne - umiddelbart bare ikke på den gode måde. :) 

  Måske det var eneste måde de lige kunne komme på, så de også kunne få opbygget et stort filmisk univers som kunne give dem deres del af de gulerødder Marvel guffer så rigeligt i sig pt.

  T. Nielsen 1-12-16 19:36

 • ★★★0

  Det tror jeg ikke er en helt forkert antagelse. :)

  Dolphinfriendly 1-12-16 19:47

 • 2

  Jeg ville elske, hvis dette dette univers kom op at stå, men med navne som Tom Cruise og Johnny Depp virker det mere som et 'money grab' fra Universal end en oprigtig dybdegående interesse i disse fantastiske karakterer. Jeg har ikke noget imod superstjerner i castet, men her har de pudsigt nok den modsatte effekt på mig i forhold til at lokke mig i biffen.

  Oberst Kurtz 1-12-16 19:49

 • ★★★0

  Universal har altid været et sequel studio, og det er måske også nemt retrospektivt at romantisere deres gamle monsterfilm - som jeg nu selv er ret begejstret for. Sidst de relancerede "The Mummy" gik det i hvert fald ikke specielt godt, og denne her ser virkeligt også temmelig forglemmelig ud. :)

  Dolphinfriendly 1-12-16 19:57

 • 0

  Så har Tom Cruise atter snøret løbeskoene :)

  kamikazedk 2-12-16 12:29

 • ★★★0

  Jeg håber filmen bliver væsentligt længere :)

  gi-jones 2-12-16 13:30

 • ★★★★★0

  Jeg håber filmen bliver væsentligt længere :)

  Den forventning kan den sandsynligvis imødekomme. 

  Lars! 2-12-16 14:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen