Trailer: Welcome to the Space Jam: Se første farverige trailer til "Space Jam: A New Legacy"!

Basketball-stjernen LeBron James står over for et væld af ikoniske film- og tegnefilmskarakterer i efterfølgeren til "Space Jam".

Warner Bros. har nu sluppet den første trailer løs til "Space Jam: A New Legacy", og du kan tage et kig på den farverige affære nedenfor!

I "Space Jam: A New Legacy" spiller basketball-stjernen LeBron James ("Trainwreck") hovedrollen som sig selv og bliver suget ind i en animeret verden spækket med ikke blot kendte Looney Tunes-figurer såsom Daffy And og Snurre Snup – men også et væld af film- og tegnefilmskarakterer fra Hollywood-giganten Warners bagkatalog.

Her kommer James på et episk eventyr, hvor han må tage basketballkampen op for at besejre et hold af vilde modstandere under ledelse af en ondsindet A.I., der spilles af "Avengers"-stjernen Don Cheadle.

Læs også: "Space Jam"-fortsættelse får omsider en titel og et logo

Den første "Space Jam" udkom tilbage i 1996 og indtjente godt 230 mio. dollars på verdensplan. Dengang var det basketball-legenden Michael Jordan, som måtte i kamp side om side med Snurre Snup og co.

Udover LeBron James byder "Space Jam: A New Legacy" på "Star Trek: Discovery"-stjernen Sonequa Martin-Green som James' kone og den unge Cedric Joe som hans søn.

Filmen er instrueret af Malcolm D. Lee, der tidligere har begået bl.a. "Undercover Brother" og "Girls Trip", mens "Black Panther"-instruktøren Ryan Coogler er producer på projektet.

"Space Jam: A New Legacy" får biografpremiere 15. juli.

Kommentarer

Welcome to the Space Jam: Se første farverige trailer til "Space Jam: A New Legacy"!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen