Trailer: Will Smith møder kærligheden og døden i første trailer til den stjernespækkede "Collateral Beauty"

Will Smith er en mand, der de seneste år har kæmpet for at komme tilbage til toppen af stjernehierakiet i Hollywood. Efter "Suicide Squad" er den næste film med The Fresh Prince of Bel Air en stor og eksistentiel fortælling om at vælge livet i "Collateral Beauty".

Første trailer til filmen af David Frankel ("Marley and Me") er udkommet og kan ses herunder. Foruden Will Smith får man præsenteret hele det store ensemble af kendte skuespillere som Edward Norton, Kate Winslet og Helen Mirren.

Vi har tidligere skrevet om, at Will Smith ser filmen som en lille smule "It's a Wonderful Life" og en lille smule "Troldmanden fra OZ", men den første trailer giver også associationer til Charles Dickens-klassikeren "Et juleeventyr", hvor Smith som en moderne Scrooge skal lære livets sande værdier.

"Collateral Beauty" har de tunge skyts fremme, og selvtilliden er i orden fra producenternes side, eftersom man i USA har valgt at give filmen premiere samme dag som "Rogue One: A Star Wars Story". I de danske biografer undgår man dog dette sammenfald, da "Collateral Beauty" først får premiere 25. december.

Kommentarer

Will Smith møder kærligheden og døden i første trailer til den stjernespækkede "Collateral Beauty"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen