Trailer: Zombie-genren får nyt liv med traileren til "Patient Zero"

Ny zombie-film forsøger sig med et forfriskende nyt bid i genren.

Hvorvidt markedet for zombie/pandemi-genren er mættet, kan der være delte meninger om. De levende døde har altid været en elsket del af filmhistorien, og i midten af 00'erne oplevede zombiefilmene lidt af en genfødsel. Nu forsøger instruktøren Stefan Ruzowitzky ("Forfalskerne") at puste nyt liv i genren igen.

Denne gang handler det om kommunikation. I "Patient Zero" følger vi Morgan (spillet af Matt Smith fra "Doctor Who"), som er blevet bidt af et af filmens monstre – denne gang har de intelligensen i orden – og efterfølgende finder ud af, at han er immun over for filmens virus. Dog med den undtagelse, at han nu kan kommunikere med væsenerne. Sammen med "Game of Thrones"-stjernen Natalie Dormer (som Moovy TV netop har talt med - interviewet kommer snart!)  forsøger han gennem kommunikationen med de inficerede at finde frem til en modgift.

Især interessant er det, at Stanley Tucci ("The Hunger Games"-franchisen) spiller en rolle som en af de inficerede. Der er derfor i dén grad tale om en alternativ tilgang til genren, men det kunne sagtens gå hen og blive ganske underholdende.

Filmen har netop fået sin første trailer:

Kommentarer

Zombie-genren får nyt liv med traileren til "Patient Zero"

 • ★★★★0

  Det er så weird og se Matt Smith så buff og ikke i hans Doctor Who outfit, men fedt at han får lov til andre roller og kommer videre fra hans tid som The Doctor.

  Elwood18-07-18 21:12

 • ★★★★0

  Det ser faktisk spændende ud. Dejligt med noget nytænkning inden for genren og ja, Matt Smith ser ud til at gøre det overbevisende i en rolle, der er ret atypisk for ham. Og fedt med Stanley Tucci som skurk. Den mand er nærmest født til at spille den slags nederdrægtige karakterer.

  NightHawk19-07-18 01:29

 • ★★★★0

  Sigh.

  "Ville det ikke være fedt med en anderledes Zombiefilm, hvor zombier måske slet ikke bliver hjernedøde, men hellere supermennesker, og så er der en mand, som bliver bidt, men i stedet for at blive til en af dem, så bliver han en sådan ekspert, som kan kommunikere med supermenneskene, og så har supermennesket en plan om at alle mennesker skal blive som ham, og så kan han undskylde det med, at det er det næste skridt i vores evolution eller noget sådant!!" 

  "Nej."

  - er hvad nogen nok burde have sagt. 

  Lars!19-07-18 09:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen