Trailer: 4. sæson af "Cobra Kai" får ny trailer og premieredato

Er vi de eneste, som ikke får tid til at se dronningens nytårstale i år?

Siden 1. januar har "Cobra Kai"-fans efterspurgt den næste og fjerde sæson af den populære "Karate Kid"-spin-off. Og nu har Netflix omsider annonceret sæson 4's premieredato: den 31. december 2021.

Så i stedet for (som sidst) at give nytårstømmermændene tæsk med en ny sæson, får vi denne gang lov til at skyde et nyt år i gang i selskab med Johnny Lawrence og Daniel LaRusso. Beklager, Margrethe, men dojoen er altså vigtigere end kongehuset...

Læs også: "Cobra Kai"-skabere pønser på sæson 6 og spin-offs

I forbindelse med annonceringen af premieredatoen har Netflix frigivet en splinterny, actionfyldt trailer til sæson 4 af "Cobra Kai", som kan ses herunder.

"Cobra Kai" følger de gamle karaterivaler Daniel LaRusso og Johnny Lawrence, som tørnede sammen som teenagere i den oprindelige "Karate Kid" fra 1984, og som i nutiden stadig udveksler slag og spydigheder.

Traileren til sæson 4 af "Cobra Kai" understreger dog, at LaRusso og Lawrence omsider har slået pjalterne sammen, så de i fællesskab kan besejre de nykronede ledere af Cobra Kai-dojoen: John Kreese og Terry Silver.

Kommentarer

4. sæson af "Cobra Kai" får ny trailer og premieredato

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen