Trailer: Abeskøn trailer til Marvels "Hit-Monkey"

Fra selskabet, der gav os et talende træ og en skydeglad vaskebjørn, kommer nu... en japansk ninja-abe. Javel ja.

Marvel er efterhånden blev så stor en spiller på både tegneserie-, tv- og filmfronten, at selv selskabets mere "obskure" figurer nu bliver bragt til live via levende billeder.

I november udgiver streamingtjenesten Hulu en ny animeret Marvel-serie, "Hit-Monkey", der (som titlen antyder) har en slagkraftig abekat som omdrejningspunkt. Den første trailer kan ses herunder.

Se også: Vild Marvel-video viser de første klip fra "Eternals"

Aben er nærmere bestemt en japansk snemakak, som allierer sig med en afdød lejemorders spøgelse(!) for at få hævn over de mennesker, der slagtede hans familie. Hit-Monkey er en relativt ny Marvel-figur, som blev skabt i 2010 af makkerparret Daniel Way og Dalibor Talajic.

Flere store stjerner optræder på seriens lydside, inklusive "Ted Lasso"-stjernen Jason Sudeikis, som har rollen som den døde lejemorder, Bryce, mens "Star Trek"-legenden George Takei og "The Predator"-skuespilleren Olivia Munn også har arbejdet i lydstudiet.

Hele 1. sæson af "Hit-Monkey" lander på Hulu den 17. november, mens vi endnu ikke er sikre på, hvor eller hvornår danske Marvel-fans kan se serien. Traileren kan dog ses nu og her:

Kommentarer

Abeskøn trailer til Marvels "Hit-Monkey"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen