Trailer: Alternativ teaser til 3. sæson af "The Boys": Musikvideo med superhelten A-Train

PR-holdet på "The Boys" er supergodt!

Det er snart et år siden, at 2. sæson af tv-serien "The Boys" blev rundet af, og det er forståeligt, hvis fans er ved at få abstinenser, mens de venter på næste årgang af den superbe serie om superhelte og -skurke.

"The Boys" er baseret på Garth Ennis og Darick Robertsons tegneserie af samme navn, som skildrer, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

Vi har endnu ikke fået en trailer til seriens 3. sæson, selvom optagelserne gik i gang helt tilbage i februar. Men i stedet har seriens PR-hold nu lavet et par yderst alternative, underholdende teasers: musikvideoer med et par af seriens superstærke hovedpersoner.

Se også: Se de muntre fraklip fra 2. sæson af "The Boys"

Musikvideoerne er røget op på Vought Internationals YouTube-side. I serien er Vought International en noget suspekt organisation, der skaber og kontrollerer klodens superhelte, som ikke altid opfører sig synderligt heroisk.

Og det fiktive selskabs YouTube-konto har altså lanceret musikvideoer med hhv. den lynhurtige A-Train og den mere godhjertede Starlight, som kan absorbere og skyde med elektricitet. Begge musikvideoer, som tager tykt pis på flere nyere musik- og PR-tendenser, kan nydes herunder.

I en ny Facebook-video afslører flere af seriens skuespillere i øvrigt, at alle optagelserne til seriens 3. sæson nu er i kassen. Vi går derfor ud fra, at sæsonen udkommer på Amazon Prime tidligt i 2022.

Kommentarer

Alternativ teaser til 3. sæson af "The Boys": Musikvideo med superhelten A-Train

 • ★★★★1

  Har allerede tilmeldt mig Vought+!

  Gasivodo23-09-21 00:39

 • 1

  Fed serie. Især supersleske Starr som Homelander, gør det godt

  Ronni Pedersen26-09-21 21:48

 • ★★★★0

  Fed serie. Især supersleske Starr som Homelander, gør det godt

  Så du kan ikke lide mælk?

  Og 'slesk'? Hvor og hvorfor skulle han være det?

  Gasivodo30-09-21 00:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen