Trailer: "Blade Runner: Black Lotus" - første trailer til den animerede sci-fi-serie

Den legendariske science fiction-saga får snart et splinternyt (tegnefilms)kapitel.

Ganske vist blev Ridley Scotts banebrydende sci-fi-mesterværk "Blade Runner" nedgjort af mange kritikere og forbigået af de fleste biografgængere tilbage i 1982, men siden da har filmen opbygget en gigantisk fanskare, og der er blevet produceret flere fortsættelser i form af videospil, kortfilm og Denis Villeneuves Oscar-belønnede spillefilm, "Blade Runner 2049".

Og til efteråret udkommer animationsserien "Blade Runner: Black Lotus", der foregår i Los Angeles i 2032 – altså lige mellem de to store "Blade Runner"-spillefilm.

Læs også: Denis Villeneuve kan ikke få sig selv til at gense "Blade Runner 2049"

I "Blade Runner: Black Lotus" følger vi den menneskelignende replikant Elle, som jages af både blade runners og alskens skumle typer i et futuristisk og kaotisk L.A.

"Game of Thrones"-skuespilleren Jessica Henwick har hovedrollen som Elle, mens seriens prominente stemmeskuespillertrup også består af navne som Brian Cox ("The Bourne Supremacy"), Henry Czerny ("Mission: Impossible"), Wes Bentley ("Interstellar"), Josh Duhamel ("Transformers") og tilmed Barkhad Abdi ("Captain Phillips"), som gentager sin "Blade Runner 2049"-rolle som pantelåneren Doc Badger.

Den store kreative drivkraft bag serien er Shinichirō Watanabe, som tidligere har arbejdet på bl.a. "The Animatrix" og "Cowboy Bebop". Serien udkommer som sagt til efteråret, og traileren kan ses her:

Kommentarer

"Blade Runner: Black Lotus" - første trailer til den animerede sci-fi-serie

 • ★★★★2

  Daaaaaam, animationen er ikke just imponerende, og historien fremstår ekstremt generisk.

  The Insider24-07-21 20:10

 • 1

  Daaaaaam, animationen er ikke just imponerende, og historien fremstår ekstremt generisk.

  Gad vide om nogen bag produktion har haft med anime at gøre? Jeg synes at kunne genkende trækkende, især på ansigtsmimikken. Den er meget stillestående, og munden næsten uden bevægelser ved tale. Men ellers ser den tilpas mørk og dyster ud, som universet skal være :)

  Ronni Pedersen25-07-21 00:37

 • 0

  Udkommer hvor? Streaming eller bif?

  Gormanden26-07-21 00:19

 • ★★★★★★1

  Gad vide om nogen bag produktion har haft med anime at gøre?

  Cowboy Bebop er anime.

  Zero Cool26-07-21 00:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen