Trailer: Blod, bræk og brækkede knogler – se den første fulde og forrykte trailer til 3. sæson af "The Boys"

Noget tyder på, at tv-hittets menneskelige helte snart selv tager superkræfter i brug i kampen mod seriens sindssyge superskurke.

Vi har fået mægtige musikvideoer, ultrakorte teasers og endda en kulørt og animeret spin-off, men først nu har vi fået et ordentligt, længere smugkig på 3. sæson af "The Boys" takket være en spritny trailer, der kan ses herunder.

"The Boys" er baseret på Garth Ennis og Darick Robertsons tegneserie af samme navn, som skildrer, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

Se også: Ny teaser til animeret "The Boys"-spin-off: "Diabolical"

Et slæng af menneskelige antihelte – de såkaldte The Boys – går i clinch med disse knap-så-heroiske superhelte, og den nye trailer antyder, at nogle af gutterne, herunder holdlederen Billy Butcher (Karl Urban), har taget stoffet Compound V, som giver mennesker superkræfter.

Der er altså lagt i kakkelovnen til et voldsomt, blodigt og gakket opgør mellem seriens gode og onde kræfter, og seriens kreative kræfter har tydeligvis ikke skruet ned for brugen af overgearet vold, fyord og sex.

Ud over førnævnte Karl Urban ("Star Trek Beyond") vender også bl.a. Jack Quaid ("Star Trek: Lower Decks"), Antony Starr ("Banshee") og Erin Moriarty ("Captain Fantastic") tilbage foran kameraet, mens bl.a. Sean Patrick Flanery ("Boondock Saints") og Jensen Ackles ("Supernatural") også er med i denne ombæring som de skumle supermænd Gunpowder og Soldier Boy, henholdsvis.

3. sæson af "The Boys" kickstartes på Prime Video den 3. juni, og den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

Blod, bræk og brækkede knogler – se den første fulde og forrykte trailer til 3. sæson af "The Boys"

 • 0

  Endelig ligner det der sker noget igen !! Sæson 2 var sku lidt sløv

  Dalgaard13-03-22 18:15

 • ★★★★★★0

  Aner ikke hvorfor, for jeg var virkelig glad for første sæson - men jeg har stadig sæson 2 til gode. Tænker at jeg sætter mit abonnement i gang til juni - det ser stadig ret sprødt ud.

  Wayne14-03-22 08:23

 • ★★★0

  Og vi glæder os….. :)

  Gormanden14-03-22 08:36

 • ★★★★0

  Den famøse Pepsi reklame self. Er det A-Train der skal tage den under behandling :)

  Elwood14-03-22 10:30

 • 0

  Jeg glæder mig, omend jeg er lidt nervøs for udviklingen. Skal Butcher nu have superkræfter?

  Desuden virker det til at være blodigt for effektens skyld. 1'eren havde en genial, men hårfin balance af normale menneskers kamp mod Sups, mens 2'eren gik lidt over gevind.

  Nickell14-03-22 21:43

 • 0

  Er Homelander gået over til komælk, nu? :) 

  Ronni Pedersen14-03-22 22:05

 • ★★★★0

  Jeg glæder mig, omend jeg er lidt nervøs for udviklingen. Skal Butcher nu have superkræfter?

  Desuden virker det til at være blodigt for effektens skyld. 1'eren havde en genial, men hårfin balance af normale menneskers kamp mod Sups, mens 2'eren gik lidt over gevind.

  Læst tegneserien? i forhold til den så holder de faktisk en del tilbage, vi er ikke engang nået til Herogasm endnu.

  Elwood14-03-22 22:23

 • 0

  I tegneserien har Butcher og co. superkræfter fra starten. Mother's Milk har sit navn i tegneserien, fordi han bogstavelig talt har fået sine kræfter via modermælken.

  Som Elwood er inde på, er serien mild i forhold til tegneserien. I den bliver der ikke sparet på vold, sex og stoffer.

  SoyBoy14-03-22 23:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen