Trailer: Dræberdukken er tilbage i første teaser til "Chucky"-serien

Tv-serien om den morderiske dukke lander til næste år.

Don Mancini – manden, der i sin tid opfandt dræberdukken Chucky og var med til at skrive den allerførste "Child's Play"-gyserfilm – har nu løftet sløret for en kort teaser til den kommende tv-serie baseret på franchisen. Serien byder dermed på et gensyn med den originale Chucky, som har optrådt i syv slasherfilm siden slutningen af 80'erne.

Tv-serien blev første gang annonceret tilbage i 2018 og følger i kølvandet på sidste års "Child's Play", der var en moderne genindspilning af den originale film fra 1988. Nyfortolkningen fik dog en blandet modtagelse, og Mancini, der siden den oprindelige film selv har skrevet alle fortsættelserne og instrueret tre af dem, var særdeles utilfreds med forløbet omkring projektet, som han ikke var associeret med.

Nu er Don Mancini imidlertid tilbage med sin egen version af dræberdukken, der skal sprede skræk og rædsel på tv-skærmene. Mancini er således showrunner på den nye serie og instruerer ligeledes pilotafsnittet. Som det fremgår af teaseren, er "Chucky"-serien desuden blevet til i et samarbejde mellem to tv-stationer i USA, nemlig USA Network og den genreorienterede Syfy-kanal.

"Chucky" står til at få premiere på de amerikanske sendeflader i 2021, mens det endnu ikke vides, hvornår serien når vores breddegrader. Herunder kan du se teaseren til projektet:

Kommentarer

Dræberdukken er tilbage i første teaser til "Chucky"-serien

  • 0

    En serie ligefrem?! Kan man 'voldtage'/malke en dukke serie mere end denne?

    Gasivodo17-07-20 20:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen