Trailer: Enterprise og Spock er tilbage i første flotte "Star Trek: Strange New Worlds"-trailer

Med kaptajn Christopher Pike på broen udforsker Enterprise nok en gang Mælkevejen på dristig vis.

Paramount og CBS har omsider frigivet den første trailer til den længe ventede "Star Trek"-spin-off "Star Trek: Strange New Worlds", som lander på Paramount+ til maj. Traileren kan ses herunder og desuden i endnu bedre kvalitet på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her.

Serien blev sat i produktion som en direkte konsekvens af, at trekkies over hele kloden reagerede ekstremt positivt på kaptajn Christopher Pike og en ung Spocks optræden i 2. sæson af "Star Trek: Discovery".

Og serien stiller skarpt på dét makkerpars intergalaktiske eventyr i det 23. århundrede – et lille årti før kaptajn James T. Kirk overtager Enterprise i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne.

Læs også: To nye "Star Trek"-serier er i støbeskeen: Én om Starfleet Academy og én om efterretningstjenesten Section 31

Pike og Spock spilles af hhv. Anson Mount og Ethan Peck. Derudover byder rollelisten på navne som Babs Olusanmokun ("Dune"), Rebecca Romijn ("X-Men") og Bruce Horak ("Warehouse 13").

Det kreative arbejde på "Star Trek: Strange New Worlds" superviseres af den Oscar-belønnede manuskriptforfatter Akiva Goldsman ("A Beautiful Mind", "I Am Legend").

"Star Trek: Strange New Worlds" får amerikansk tv-premiere på Paramount+ den 5. maj – og forhåbentlig samtidigt eller kort tid efter her i Danmark. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Enterprise og Spock er tilbage i første flotte "Star Trek: Strange New Worlds"-trailer

 • ★★★★★★1

  Ser lovende ud :-)

  Wayne10-03-22 10:27

 • 1

  Looking mighty fine!

  T'hain10-03-22 16:58

 • ★★★★★★1

  Spændende!

  T. Nielsen10-03-22 17:19

 • ★★★★★0

  Ja, det er sgu nok den bedste "Star Trek"-trailer siden trailer #2 til J.J. Abrams' "Star Trek" (#nørd). Og den bliver tilmed episodisk, hvilket er helt forfriskende her i det 21. århundrede.

  The Insider10-03-22 17:40

 • 0

  Ser lex ud og Pike har potentialet til at blive én af de bedste i ST universet. Var virkelig imponeret af karakteren i Discovery.

  Bare det ikke bliver endnu en anledning for at 'grumpy dad' kommer frem. 

  Dominar Rygel XVI12-03-22 15:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen