Trailer: Et nyt Enterprise og flere kendte ansigter dukker op i ny trailer til 3. sæson af "Star Trek: Picard"

Jean-Luc Picard og hans gamle Enterprise-besætning genforenes i kampen mod en hævngerrig skurk.

Under den nylige Comic Con-event i New York blev flere nye "Star Trek"-trailers præsenteret – og den mest iøjnefaldende af slagsen var uden tvivl den nyeste trailer til 3. sæson af "Star Trek: Picard".

Den næste (og i øvrigt sidste) sæson af den Emmy-belønnede "Star Trek"-spin-off byder på en tv-reunion af rang, idet hele skuespillertruppen fra "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994) dukker op for første gang i samlet flok siden spillefilmen "Star Trek: Nemesis", der udkom for 20 år siden.

Og den dugfriske trailer til 3. sæson af "Star Trek: Picard" fastslår i øvrigt, at to af den gamle series ikoniske skurke også gør comeback: den udspekulerede hologramudgave af Moriarty (ja, Sherlock Holmes' ærkefjende), som nok en gang spilles af Daniel Davis, samt Datas onde tvillingebror, Lore, der fremstår forbavsende menneskelig (og gammel) i traileren.

Læs også: Tasha Yar dukker op i 3. sæson af "Star Trek: Picard"

Den nye trailer byder også på vores første kig på det nyeste Enterprise – serienummer NCC-1701-F – samt introduktionen af sæsonens gådefulde hovedskurk, der spilles af Amanda Plummer ("The Fisher King", "Pulp Fiction"), hvis afdøde far, Christopher Plummer, pudsigt nok spillede skurken i "Star Trek VI: The Undiscovered Country" tilbage i 1991.

Vi ved ikke meget om Plummers skurk, ud over at hun bærer navnet Vadic og af uransagelige årsager vil hævne sig på Picard og hans gamle mandskab.

3. sæson af "Star Trek: Picard" kickstartes i USA på Paramount+ den 16. februar næste år, og herhjemme starter sæsonen formentlig dagen derpå på Amazons streamingtjeneste, Prime Video.

Traileren kan ses herunder, men det er ikke utænkeligt, at den pludseligt bliver geoblocked og således gjort utilgængelig i bl.a. Danmark, og i så fald kan den ses i højere kvalitet på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her.

Kommentarer

Et nyt Enterprise og flere kendte ansigter dukker op i ny trailer til 3. sæson af "Star Trek: Picard"

 • 0

  Hmmm, bob bob. What to say?

  Nogen der kan spotte hvilken rang Geordie Laforge er? 

  Dominar Rygel XVI10-10-22 11:05

 • ★★★★0

  Hmm...kan man se denne - UDEN at have færdiggjort sæson 2(beklager...)? 

  Gasivodo11-10-22 02:40

 • 0

  Hmm...kan man se denne - UDEN at have færdiggjort sæson 2(beklager...)? 

  Ja, det vil jeg mene. Der vil være et par karakter som er blevet introduceret i sæson 1+2 men jeg gætter på det ikke kommer til at betyde det store.

  Det er nok TNG persongalleriet der kommer til at fylde mest ---> det er blot et gæt fra min side.

  Dominar Rygel XVI11-10-22 15:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen