Trailer: Første kulørte trailer til "Star Trek: Prodigy"

Det nyeste skud på den evigt voksende "Star Trek"-stamme udkommer til efteråret.

"Star Trek", den sejlivede (og snart 55-årige) science fiction-franchise, bevæger sig derudad i et warp-tempo, som kan gøre det svært at følge med. Nye sæsoner af "Star Trek: Picard", "Star Trek: Discovery" og "Star Trek: Lower Decks" er på trapperne, og det samme er sci-fi-sagaens 14. spillefilm.

Og nu har vi omsider fået den første trailer til franchisens næste serie – animationsserien "Star Trek: Prodigy", som er den første "Star Trek"-serie, der går målrettet efter at appellere til børn.

Eftersom videoen (ligesom de fleste nyere "Star Trek"-trailers) er blevet geoblocked på nettet (inklusive på YouTube), er det nødvendigt at se traileren via "Star Trek"-franchisens officielle Twitter-side her:

Se traileren til "Star Trek: Prodigy" her

"Star Trek: Prodigy" følger en gruppe lovløse teenagere, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen. Om bord på rumskibet får de selskab og assistance af en hologram-udgave af den legendariske Starfleet-kaptajn Kathryn Janeway, som var en af hovedpersonerne i tv-serien "Star Trek: Voyager" (1995-2001). Janeway-skuespilleren Kate Mulgrews genkendelige stemme høres også ultrakort i traileren.

En stak flotte billeder fra seriens første sæson blev også udgivet for nylig, og det kreative arbejde på "Star Trek: Prodigy" superviseres af det Emmy-belønnede makkerpar Kevin Hageman og Dan Hageman ("The Lego Movie", Trollhunters", "Ninjago").

De animerede figurers replikker bliver bl.a. indtalt af Ella Purnell ("Army of the Dead"), Dee Bradley Baker ("Space Jam") og Jason Mantzoukas ("Invincible").

Traileren fastslår, at 1. sæson af "Star Trek: Prodigy" udkommer på den amerikanske streamingtjeneste Paramount+ til efteråret. Vi ved dog endnu ikke, hvor eller hvornår serien bliver tilgængelig uden for USA.

Kommentarer

Første kulørte trailer til "Star Trek: Prodigy"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen