Trailer: Første teaser til ny "Star Trek"-serie

Den sejlivede "Star Trek"-franchise vender tilbage til fjernsynsarenaen i januar 2017, hvor der er premiere på CBS' splinternye "Star Trek"-serie.

Tv-serien, som er franchisens syvende af slagsen, er fortsat unavngiven, og plottet er stadigvæk indhyllet i mystik. Der har dog floreret rygter om, at serien vil foregå imellem tv-serierne "Star Trek" (1966-1969) og "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994) - altså engang i slutningen af det 23. århundrede.

Den splinternye teaser til serien afslører praktisk talt intet, men den fastslår dog, at serien vil omhandle "nye besætninger, nye skurke, nye helte og nye verdener". Samtidigt er Føderationens logo knækket - måske betyder dette, at serien i stedet vil foregå længere ude i fremtiden og omhandle en sammenbrudt Føderation?

Vi bliver formentlig snart klogere på seriens indhold i takt med, at seriens premieredato nærmer sig. Den næste "Star Trek"-serie produceres af bl.a. Bryan Fuller ("Hannibal"), Alex Kurtzman ("Fringe") og "Star Trek II: The Wrath of Khan"-instruktøren Nicholas Meyer.

Kommentarer

Første teaser til ny "Star Trek"-serie

 • ★★★★0

  Jeg er spændt på at se, hvem som bliver den nye kaptajn - håber hun sparker røv :) 

  Lars!19-05-16 11:14

 • ★★★0

  Tror ej, på det!

  Igen, er kuns en simpel TNG'er - endda den overfladiske af slagsen!??  

  Held og lykke

  Gasivodo21-05-16 01:18

 • ★★★0

  Håber det bliver i Jean L. P. ånd: Lis'som dette magiske nummer:

  www.youtube.com/watch

  ..er dog også fan af transseksuel amning a la: Blunt Talk! (hvilket INGEN trekkiere er)  

  Gasivodo21-05-16 04:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen