Trailer: Første trailer til "Star Trek: Prodigy" - sæson 2

Der er masser af rumaction, tidsrejser og gamle kendinge i det første smugkig på animationsseriens nye sæson.

Om en uges tid får 2. sæson af "Star Trek: Prodigy" omsider streaming-premiere – godt halvandet år efter at den 1. og Emmy-belønnede sæson blev rundet af.

Og nu har CBS Studios og Netflix frigivet den første trailer til sæsonen, der kan ses herunder, og som understreger, at der er mindst lige så meget fart over feltet i animationsseriens nye årgang.

Seriens seks unge, kulørte helte er nu blevet hvervet af Starfleet, og de nybagte kadetter sendes på en mission om bord på USS Voyager-A for at redde kaptajn Chakotay og samtidigt forsøge at skabe fred på den planet, som besætningsmedlemmet Gwyn stammer fra. Men da planen går i vasken, bliver et tidsparadoks skabt, som truer med at smadre både fremtiden og fortiden.

Læs også: Paul Giamatti får skurkerolle i ny "Star Trek"-serie

Kate Mulgrew, Robert Beltran og Robert Picardo gentager deres roller fra live-action-serien "Star Trek: Voyager" (1995-2001): hhv. Janeway, Chakotay og The Doctor. Også seriens yngre stjerner vender tilbage – herunder "Fallout"-skuespilleren Ella Purnell, som lægger stemme til førnævnte Gwyn.

På trods af flotte anmeldelser, et par prestigefyldte priser og en varm modtagelse blandt fanskaren så valgte Paramount og CBS alligevel at skrotte "Star Trek: Prodigy" sidste år efter blot én sæson. Stikket blev vel at mærke trukket, mens seriens 2. sæson var ved at blive færdiggjort. Men lykkeligvis kom Netflix serien til undsætning, og streamingtjenesten betalte både for rettighederne til sæson 1 og for færdiggørelsen af sæson 2.

Vi afventer stadig nyt om den danske premieredato, men andre "Star Trek"-serier er tidligere blevet udgivet på SkyShowtime dagen efter de amerikanske streaming-premierer, så vi krydser fingre for, at 2. sæson af "Star Trek: Prodigy" kan ses af danske trekkies fra og med den 2. juli, hvor den udkommer på Netflix i Nordamerika.

Hvorom alting er, så kan den omtalte trailer ses her:

Kommentarer

Første trailer til "Star Trek: Prodigy" - sæson 2

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen