Trailer: Første trailer til Wong Kar-Wais tv-serie "Blossoms"

Det er næsten et årti siden, at manden bag "In the Mood for Love" og "Chungking Express" sidst sad i instruktørstolen.

Den legendariske Hong Kong-filmmager Wong Kar-Wai har for længst etableret sig som en af nyere filmhistories mest toneangivende kunstnere takket være film som "In the Mood for Love", "Chungking Express" og "2046".

Den snart 63-årige filmmager har dog ikke instrueret et projekt siden 2013's drama om Bruce Lees læremester: "The Grandmaster".

Men nu er Wong snart aktuel med tv-serien "Blossoms", og den første trailer til føljetonen er netop blevet udgivet og kan ses herunder.

Læs også: Asiatisk filmfestival lanceres i København til næste år

Serien er baseret på en prestigefyldt og prisbelønnet roman af Jin Yucheng, der udfolder sig over flere årtier i Shanghai. Der fokuseres undervejs på to mænds romantiske eskapader, familier og skæbner – den ene kommer fra en militærfamilie, mens den anden er opvokset i en mere kapitalistisk familie.

De to mænd spilles af hhv. Hu Ge og Kris Wu, og det er ikke overraskende, at serien fremstår visuelt imponerende, idet Wong har hyret "Tiger på spring, drage i skjul"-fotografen Peter Pau til at skyde de levende billeder.

Den første sæson af "Blossoms" vil byde på i alt 24 afsnit á cirka 60 minutter. Wong har produceret og instrueret pilotafsnittet, og han vil angiveligt producere og instruere flere fremtidige episoder. En udgivelsesdato er dog ikke blevet offentliggjort endnu.

Traileren vil muligvis bliver fjernet fra YouTube snart, men lige p.t. kan den ses herunder, og ellers vil den forblive tilgængelig på den kinesiske videoportal Mtime her.

Kommentarer

Første trailer til Wong Kar-Wais tv-serie "Blossoms"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen