Trailer: Galaksen skal reddes i actionfyldt trailer til 3. sæson af "Star Trek: Discovery"

Science fiction-sagaens nyeste sæson rejser dristigt hen, hvor ingen "Star Trek"-serie hidtil har været...

De første to sæsoner af "Star Trek: Discovery" foregik i det 22. århundrede – omtrent ti år før kaptajn Kirk og Spocks eventyr om bord på USS Enterprise i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne.

Men i det sidste afsnit af 2. sæson blev rumskibet Discovery og dets besætning sendt til den fjerne fremtid – nærmere bestemt til år 3188 – under sin flugt fra en morderisk AI.

Og den nyeste trailer til seriens 3. sæson viser, at Mælkevejen er blevet et meget ugæstfrit og voldeligt sted. Alle de foregående "Star Trek"-serier og -film har udspillet sig i enten det 22., 23. eller 24. århundrede.

Sæson 3 af "Star Trek: Discovery" får premiere den 15. oktober på den amerikanske streamingtjeneste CBS All Access, og uden for USA lander sæsonstarten sikkert samme dage eller dagen efter på Netflix.

Traileren er blevet "geoblocked" på YouTube, således at kun amerikanske internetbrugere kan se den. Den kan dog ses her på Facebook og her på den officielle "Star Trek"-hjemmeside.

Kommentarer

Galaksen skal reddes i actionfyldt trailer til 3. sæson af "Star Trek: Discovery"

 • 0

  Hvordan er det nu med Picard/Discovery?

  De har intet med hinanden at gøre eller er det i samme univers/anden tidslinje ect.? 

  Forvirrende trailer - tror jeg skal have genset de sidste episoder i sæson 2. 

  Dominar Rygel XVI 9-09-20 09:11

 • ★★★★★0

  Alt foregår i samme univers - undtagen de tre nyeste spillefilm :-) Men ja, eftersom den nye sæson af Discovery foregår så langt ude i fremtiden (år 3188, mens Picard foregik i 2399), så ser vi næppe mange crossovers.

  The Insider 9-09-20 09:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen