Trailer: He-Man er tilbage! Se den første actionspækkede trailer til Kevin Smiths "Masters of The Universe: Revelation"

"I have the power!"

Som tidligere rapporteret står filmmageren og supernørden Kevin Smith i spidsen for en ny He-Man-animationsserie til Netflix med titlen "Masters of the Universe: Revelation", og nu er den første trailer omsider blevet sluppet løs.

Den nye serie tager tråden op fra 1980'erne og fortsætter historien fra dengang i kølvandet på et dramatisk opgør mellem He-Man og ærkefjenden Skeletor.

Som det fremgår af den flotte trailer herunder er der masser af action og smæk for skillingen, når He-Man, Skeletor, Man At Arms, Teela Na og alle de andre fascinerende karakterer fra planeten Eternia igen tørner sammen – ovenikøbet til tonerne af Bonnie Tyler-hittet "Holding Out for a Hero". Føljetonen kommer til at bestå af to dele, hvor "Part 1" indeholder fem episoder.

Se også: Moovy TV: An Evening with Kevin Smith and Moovy

Stemmeskuespillet leveres af navne som Mark Hamill ("Star Wars: The Rise of Skywalker"), Christopher Wood ("Supergirl"), Lena Headey ("Game of Thrones"), Sarah Michelle Gellar ("Buffy - Vampyrernes skræk") og Alicia Silverstone ("Clueless"). 

Alt imens den længe ventede, nye live-action-film om den heroiske He-Man er blevet udskudt på ubestemt tid og samtidigt har mistet sin hovedrolleindehaver, så får "Masters of the Universe: Revelation" premiere på Netflix den 23. juli.

Selvsamme dag udkommer desuden en special på 25 minutter med titlen "Revelations: The Masters of the Universe Revelations Aftershow", hvor Kevin Smith selv er vært. 

Kommentarer

He-Man er tilbage! Se den første actionspækkede trailer til Kevin Smiths "Masters of The Universe: Revelation"

 • ★★★★1

  Ja. Fucking. Tak.

  The Insider11-06-21 10:39

 • ★★★★★★0

  Stilen ser dejlig retro ud. Er den tro mod originalen serien (som jeg nemlig aldrig har set)

  T. Nielsen11-06-21 10:41

 • ★★1

  dyg11-06-21 11:40

 • ★★★★1

  Jeg har aldrig set en originale serie, så det er ikke af nostalgiske grunde, at jeg synes det ser pisse fedt ud! :)

  Kruse11-06-21 11:56

 • ★★★★1

  Fed Stil der payer fin homage til serien med mere Anime action tilsat, og ja trailer musik er sååååå brugt i trailers, men for pokker det er perfekt valgt.

  Og Mark Hamill som Skeletor er perfekt, har stadigvæk min He-Man, Skeletor og He-mans Mount 

  Elwood11-06-21 12:04

 • 0

  Ser fed ud! Jeg var stor fan af serien, da jeg var barn (som alle andre), meeen jeg synes ikke at den var særlig god ved gensynet som voksen. Så forhåbentlig har de opdateret den lidt, og meget gerne fjernet moralen til sidst

  Ambs11-06-21 18:19

 • 1

  LÆKKERT! 

  popkonge12-06-21 11:08

 • 0

  Jeg er hyped, musikken og den bombastisk 80's muskel action af olympiske dimissioner har givet mig et pump som selv et fitness center ikke engang kan fremtvinge. 

  Mads4712-06-21 13:02

 • 0

  Se det var faktisk en pænt god trailer.

  T'hain12-06-21 19:57

 • 0

  Se det var faktisk en pænt god trailer.

  Helt enig

  En af de få animationsserier jeg kunne finde på at se.

  Jeg bliver helt nostalgisk.

  Var der ikke noget med, at man i gamle dage, kunne købe et tegneseriehæfte af He-Man, hvor man kunne købe dét og klistermærker separat, som kunne klistres på hæftet?

  Mener jeg havde nogle som barn

  Ryder66612-06-21 20:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen