Trailer: Janeway er tilbage i ny trailer til "Star Trek: Prodigy"

"Star Trek: Voyager"-kaptajnen hjælper en gruppe eventyrlystne børn med at udforske galaksen i franchisens første børneserie.

Som I måske har bemærket her på Moovy, så vrimler det i øjeblikket med spændende "Star Trek"-nyheder. En stribe nye trailere er blevet udgivet for nylig, og en af dem er til den kommende animationsserie "Star Trek: Prodigy".

På grund af geoblocking, der gør det umuligt at tilgå traileren på YouTube uden for USA, er danske trekkies nødsaget til at se denne trailer på den officielle "Star Trek"-hjemmeside:

Se den nye trailer til 1. sæson af "Star Trek: Prodigy"

"Star Trek: Prodigy" er "Star Trek"-franchisens efterhånden tredje animerede tv-serie og samtidigt den første af slagsen, som målrettet går efter at appellere til børn. Serien er udtænkt af det Emmy-belønnede makkerpar Kevin Hageman og Dan Hageman ("The Lego Movie", Trollhunters", "Ninjago").

I serien følger vi en gruppe lovløse teenagere, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen. Om bord på rumskibet får de selskab og assistance af en hologram-udgave af den legendariske Starfleet-kaptajn Kathryn Janeway, som var en af hovedpersonerne i tv-serien "Star Trek: Voyager" (1995-2001).

Og for nylig kom det frem, at Janeway ikke er den eneste "Star Trek: Voyager"-figur, som snart gør comeback i "Star Trek: Prodigy".

"Star Trek: Prodigy" lander på Paramount+ i USA den 28. oktober. Det vides endnu ikke, hvor eller hvornår serien udkommer i Europa.

Kommentarer

Janeway er tilbage i ny trailer til "Star Trek: Prodigy"

 • ★★★0

  YES! Hele 3 ST-nyheder i rap! Ikke engang en tur på korset nede i S&M-klubben - kan slå det!?

  Gasivodo10-09-21 15:02

 • ★★★★1

  YES! Hele 3 ST-nyheder i rap! Ikke engang en tur på korset nede i S&M-klubben - kan slå det!?

  I knoooow! Og det blev næsten fem - men jeg valgte trods alt at lægge én ind imellem de første to og gemme den sidste til i morgen. S&M-klubben ville ikke blive glad, hvis jeg kostede dem dit medlemsskab med alt for mange gode sager herinde!

  The Insider10-09-21 15:29

 • ★★★1

  5!? ..Ooooh the PAIN..Hov! Sikke noget sludder! ..Ooooh the PLEASURE ♥

  Gasivodo10-09-21 16:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen