Trailer: "Klovn": Første klip og premieredato afsløret

Så kan "Klovn"-fans godt sætte kryds i kalenderen.

Om mindre end en uge er Casper Christensen og Frank Hvam klar på flere tåkrummende optrin og pinagtige eventyr, når "Klovn" vender tilbage med otte nye afsnit på TV 2 PLAY søndag 6. juni. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Det bliver 8. sæson, der ruller over skærmen, og "Klovn"-universet runder dermed 78 afsnit og tre spillefilm: "Klovn: The Movie", "Klovn Forever" og "Klovn the Final".

Læs også: Casper Christensen og "Borat"-skaber står bag ny sci-fi-komedie

Den nye sæson får undertitlen "Vore bedste år", og ud over de to velkendte hovedpersoner byder serien på gensyn med Mia, Pykker, fætter Andreas, nevø Bo, Michael Carøe samt masser af gæsteoptrædener i form af Pilou Asbæk, Ole Bornedal, Natasja Crone, Hanne-Vibeke Holst og Dansk Folkepartis skandaleombruste næstformand, Morten Messerschmidt.

Samtidig med premieredatoen er første klip fra serien blevet frigivet. Folk, der laver podcast hjemme i stuen, vil muligvis kunne nikke genkendende til optrinnet:

Kommentarer

"Klovn": Første klip og premieredato afsløret

 • 0

  Meh, håber den bliver tilgængelig på yousee's tv-boks, som har begrænset adgang til TV2 Play. Ellers venter jeg til den kan købes billigt. Har ikke behov for at streame det, lige med det samme

  Ryder66631-05-21 17:51

 • 1

  Har i forvejen TV2 PLAY, så skal da ihvertfald se første afsnit 

  Daxtin 1-06-21 23:29

 • 0

  Glæder mig 

  MovieMaster 2-06-21 17:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen