Trailer: Masser af lyssværd og TIE Fighters i ny trailer til 3. sæson af "The Mandalorian"

Den ekstremt succesfulde "Star Wars"-spin-off vender tilbage den 1. marts.

Vi er nu blot to ugers tid fra streaming-premieren på den 3. sæson af "Star Wars"-serien "The Mandalorian", som fans har ventet på siden december 2020.

Men hvis ens tålmodighed snart er løbet ud, så kan man få et lille fix via den nye, nedenstående trailer, som kun er 30 sekunder lang, men stadig byder på masser af storstilet "Star Wars"-action.

Se også: "The Mandalorian": Baby Yoda og mandalorianeren møder nye trusler i trailer til 3. sæson af "Star Wars"-serien

I 3. sæson af "The Mandalorian" vender Pedro Pascal ("Game of Thrones", "The Last of Us") naturligvis tilbage som den mandalorianske dusørjæger Din Djarin, som er blevet genforenet med sin nuttede følgesvend, Grogu, som nok stadig er bedst kendt som Baby Yoda.

De to kammerater roder sig tydeligvis ud i nogle actionfyldte eventyr i 3. sæson af "The Mandalorian", hvor Djarin kæmper for at genvinde sin ære, alt imens en anden mandalorianer, Bo-Katan Kryze (spillet af "Battlestar Galactica"-stjernen Katee Sackhoff) vil have titelhelten til at overgive det såkaldte Darksaber-våben.

Ud over Pascal og Sackhoff medvirker bl.a. Carl Weathers, Giancarlo Esposito og tilmed selveste Christopher Lloyd i den næste sæson af "The Mandalorian", som kickstartes på Disney+ den 1. marts.

Kommentarer

Masser af lyssværd og TIE Fighters i ny trailer til 3. sæson af "The Mandalorian"

 • ★★★★★★0

  Fedt!

  Wayne16-02-23 11:10

 • 0

  Jeg ved ikke hvem der traf beslutningen, men jeg synes bestemt ikke om at det der skete i de seneste 2 sæsoner nærmest ikke har haft nogen betydning, at Grogu bare vender tilbage uden videre, at folk dør og derefter vender tilbage nærmest uden en skramme, at valgene der bliver truffet nærmest ikke har nogen konsekvenser og bare bliver omgjort i næste sæson/serie.

  Jeg aktiverer nok min Disney+ konto i en måned under  Star Wars Celebration for også at samle op på nogle af de andre serier jeg mangler, herunder Bad Batch og Andor, men 3. sæson af The Mandalorian er ikke en jeg hungrer efter at se, i hvert fald ikke som situationen er nu.

  I stedet for ser jeg frem til næste afsnit af The Last Of Us, som der uheldigvis kun er 4 afsnit tilbage af før en længere pause. Her er der rigtige konsekvenser og beslutningerne kan ikke tages om. Jeg har på fornemmelsen at næste afsnit godt kan slutte rimeligt brutalt i hvert fald for en af hovedpersonerne, men det kun for at lede ind i den bedste story-arc i spillet i afsnit 7.

  Johnny4216-02-23 16:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen