Trailer: Mike Flanagan byder på religiøst gys i ny trailer til Netflix-serien "Midnight Mass"

Kirkeklokkerne ringer ind til gyselig gudstjeneste i "The Haunting of Hill House"-skaberens seneste skræk-epos.

Ses der bort fra Jordan Peele, Robert Eggers og Ari Aster, er en af de helt store navne på den moderne skrækscene Mike Flanagan. Gyserinstruktørens seneste film var et ambitiøst forsøg på at træde i Stanley Kubricks fodspor med "The Shining"-efterfølgeren "Doctor Sleep".

Men det er langt fra altid. at Flanagan finder sig tilrette på det store lærred. Faktisk har han siden "Hush" fra 2016 arbejdet fast med Netflix, som han i samarbejde med har skabt Stephen King-filmatiseringen "Geralds farlige leg" og de to ultrapopulære gyserserier "The Haunting of Hill House" og "The Haunting of Bly Manor". 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "THE HAUNTING OF BLY MANOR"

Efter en kort pause er Mike Flanagan tilbage med "Midnight Mass", der inviterer publikum med på en lille, isoleret ø, hvor samfundet synes præget af interne stridigheder. Dette forværres, da en vanæret ung herre og en præst dukker op på øen igen. Deres ankomst igangsætter mystiske, overnaturlige begivenheder, der synes at antænde en religiøs gnist i ø-samfundet. 

Som altid er Mike Flanagans kone Kate Siegel med på rollelisten, men udover den faste Flanagan-genganger Henry Thomas ("E.T.") virker det til, at instruktøren tager nye kræfter med ud på den isolerede ø.

"Midnight Mass" får premiere på Netflix 24 september. 

Kommentarer

Mike Flanagan byder på religiøst gys i ny trailer til Netflix-serien "Midnight Mass"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen