Trailer: Moriarty spøger i første teaser til 4. sæson af "Sherlock"

Det er over to år siden, at den 3. sæson af BBC's "Sherlock" rundede af med en nervepirrende cliffhanger. Og nu kan fans omsider lindre den smertefulde venten med en forsmag på føljetonens 4. sæson.

Ganske vist udkom særafsnittet "The Abonimable Bride" tilbage i januar, men først i den 4. sæson finder vi ud af, hvorvidt Sherlock Holmes' ærkefjende, Moriarty, vitterligt er genopstået fra de døde, som det blev antydet i den 3. sæsons sidste episode.

Benedict Cumberbatch vender naturligvis tilbage i rollen som Arthur Conan Doyles legendariske mesterdetektiv, og Martin Freeman spiller atter Holmes' tro væbner, Dr. John Watson. Skuespillerne Amanda Abbington, Mark Gatiss, Louise Brealey, Una Stubbs og Rupert Graves vender også tilbage.

Ligesom de tre foregående sæsoner vil seriens 4. sæson bestå af i alt tre afsnit, og det første har premiere på en ikke fastlagt dato i 2017.

Kommentarer

Moriarty spøger i første teaser til 4. sæson af "Sherlock"

 • ★★★0

  Glæder mig som altid som et lille overvægtigt barn. Men må sige at det er en usædvanligt uopfindsom teaser ifht. hvad de plejer at komme op med.

  gi-jones24-07-16 21:52

 • ★★★0

  Enig, den er en aaaaanelse traditionel. Men damn, det bliver godt med mere "Sherlock"! Freeman og Cumberbatch kan slet ikke være bekendt ikke at sætte deres spirende spillefilmskarrierer på pause, indtil der er blevet lavet 10 sæsoner i rap!

  The Insider24-07-16 22:04

 • ★★★★★0

  Nu har Cumberbatch også været med i samtlige film de sidste 3 år eller sådan noget, det er tid til at koncentrere sig om lidt Sherlock.

  Bruno24-07-16 22:10

 • ★★1

  Det var da virkelig en seriøs og usjov teaser. Fik ikke nogen følelse af vi var tilbage i Sherlock universet.

  Ellers så action ret godt ud og lidt mystik, håber de får bikset en ordentlig trailer sammen. Og håber endnu mere at sæson 4 bliver ventetiden værd, selvom jeg var vild med The Abominable bride, har jeg genset nok nu så trænger til et nyt Sherlock fix.

  MOVIE100024-07-16 22:21

 • ★★★★0

  Meget hollywoods'k lavet, men glæder mig som altid til den nye sæson, det altid spændende og se, hvad Mark Gatiss og Co. har fået skrevet.

  Ganske munter lille klip de har lavet som optakt til Comic Con, se på Sherlock's FB

  Elwood24-07-16 22:33

 • 0

  Puuh. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke om den nye trailer. Jeg synes, det mest af alt ligner en hvilken som helst anden Hollywood-teaser på årets action-drønnert, man kan tage med familien ind og se i efterårsferien.. Desværre..

  Moffat har fået for vane at efterleve sine fan(girls)s ønsker mere og mere.. Da jeg selv har været stor Sherlock-fan siden seriens start i 2010, har jeg også været en del af diverse "tumblr"-societies og whatnot.. Jeg tror, Moffat har været på Picnic derinde - det mistænkte jeg ham allerede for efter 1. afsnit af sidste sæson med Moriarty/Sherlock-moments og lidt for meget Benedict-som-sex-symbol fremstillinger. Det er da meget sjovt, men jeg synes, det har taget overhånd. 

  Jeg skal selvfølgelig ikke dømme noget helt ud fra en teaser, men jeg håber ikke, at sæsonen vil tage udgangspunkt i de action-scener, den lægger for dagen :D Mindre fistfight, mere mindpalace!

  Lexi29-07-16 21:55

 • ★★★★0

  Jeg tror, der bare er tale om bred markedsføring. Benedict Cucumber er hot lige nu, og Doctor Strange vil skrue endnu mere op for hans popularitet, og det udnytter de selvsagt max. Ellers er jeg glad for en teaser, som ikke giver store plotlines væk. Håber på et højere niveau end sæson 3.

  Riqon30-07-16 13:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen