Trailer: Munter trailer til doku-serie om Ryan Reynolds´ walisiske fodboldklub: "Welcome to Wrexham"

Sammen med skuespillerkollegaen Rob McElhenney købte Reynolds for nylig en klub i den femtebedste engelske fodboldrække. En ny serie forklarer snart hvorfor.

Som vi rapporterede tilbage i september, så har Hollywood-stjernen Ryan Reynolds ("Deadpool 2") og hans kollega, Rob McElhenney ("It's Always Sunny in Philadelphia"), købt den walisiske fodboldklub Wrexham, som p.t. ligger relativt højt i tabellen i den femtebedste engelske fodboldrække.

Det er bestemt ikke usædvanligt at se rige, internationale investorer købe fodboldklubber i Storbritannien, men derfor kom det alligevel som en overraskelse, da to Nordamerikanske skuespillere købte en relativt ukendt klub med hovedsæde i den walisiske by Wrexham, som har lige godt 60.000 indbyggere.

Læs også: Netflix laver stor dokumentarserie om Beckham-familien

D'herrer brugte efter sigende godt 16 mio. kroner på at købe Wrexham, og i en kommende doku-serie får vi omsider svar på, hvorfor Reynolds og McElhenney traf deres beslutning.

Og FX har netop udsendt en kort, morsom teaser til serien, "Welcome to Wrexham", som antyder, at de to mænd ikke er helt i sync med kulturen i Wales. Endnu.

"Welcome to Wrexham" har endnu ikke fået en fastsat premieredato, og vi ved ikke, hvordan danske seere kan få adgang til serien. Men teaseren kan til gengæld snildt ses lige her:

Kommentarer

Munter trailer til doku-serie om Ryan Reynolds´ walisiske fodboldklub: "Welcome to Wrexham"

  • ★★★★1

    Ryan Reynolds spinner guld på guld i de her små video'er han er med til at lave, og den her er ingen undtagelse.

    Elwood22-05-21 11:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen