Trailer: Netflix' "Lost in Space" får farverig ny trailer

Der er lagt op til et farverigt science fiction-eventyr, når familien Robinson endnu en gang farer vildt i rummet i Netflix' nye store satsning "Lost in Space".

Det er ikke første gang, at "Lost in Space" bliver genoplivet siden den klassiske tv-serie af sammen navn (1965-68). Senest stiftede vi bekendtskab med familien Robinson, som er omdrejningspunktet i alle udgaver, i 1998's "Lost in Space" – selvom der findes et hav af små produktioner hist og her, der er blevet udgivet efterfølgende.

På trods af et cast, der bestod af store navne som Gary Oldman og William Hurt, fik filmen ikke den bedste modtagelse hos anmelderne. Den har dog stadig formået af opnå en mindre kultstatus, og nu mener Netflix, at en ny generation er klar til at stifte bekendtskab med familien Robinson.

I den nye serie følger vi familien af kolonister, der rejser ud i rummet for at bosætte sig – men da noget går galt, nødlander de på en planet, hvorefter de må kæmpe for at overleve i de fremmede omgivelser. 

Netflix' remake bugner ikke af kendte Hollywood-ansigter, men har bl.a. Molly Parker ("Deadwood", "House of Cards") på rollelisten. 

Hvis du synes, serien lyder spændende, kan du glæde dig over, at den allerede lander på streaming-tjenesten 13. april.

Kommentarer

Netflix' "Lost in Space" får farverig ny trailer

  • 0

    Ser sgu fedt ud

    PatrickJane 8-03-18 07:11

  • ★★★★0

    Havde jeg lidt større børn, ville den sikkert kunne samle som en god familieserie. Lidt på samme måde som jeg husker fra min barndom, hvor alle os børn og vores forældre sammen så Space :1999

    T. Nielsen 8-03-18 07:45

Log ind for at deltage i diskussionen