Trailer: Ny Jim Carrey-serie får premiere på HBO Nordic - se den finurlige trailer

Jim Carrey genforenes med "Evigt solskin i et pletfrit sind"-instruktøren Michel Gondry.

Det er mere end 20 år siden, Jim Carrey sidst medvirkede i en tv-serie ("In Living Color"), men nu er han tilbage i Showtimes nye komedieserie, "Kidding", der får premiere på HBO Nordic 10. september. Den finurlige trailer kan ses herunder.

"Kidding" handler om Jeff (Jim Carrey), bedre kendt som Mr. Pickles – en ikonisk børne-tv-vært, der i årevis har delt rundhåndet ud af kærlige og velmendende råd til børn og barnlige sjæle i det populære tv-program Mr. Pickles' Puppet Time. Men da Jeff pludselig får problemer på hjemmefronten, og familieidyllen krakelerer, bliver han kastet ud i en alvorlig eksistentiel krise, hvor ingen hånddukker, søde historier og gode råd kan hjælpe ham på rette kurs. Resultatet bliver, at en rar mand i en brutal verden langsomt mister grebet om sig selv.

Foruden Carrey medvirker også Frank Langella, der spiller producer på Jeffs børneprogram, Catherine Keener, der er dukkedesigneren Deirdre, og Judy Greer, som spiller Jeffs kone.

"Kidding" er skabt af Dave Holstein ("Weeds", "Raising Hope"), der også har skrevet pilotafsnittet. Oscar-vinder Michel Gondry har instrueret størstedelen af seriens 10 afsnit.

Kommentarer

Ny Jim Carrey-serie får premiere på HBO Nordic - se den finurlige trailer

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen