Trailer: Ny og dramatisk trailer til den svenske HBO-serie "Beartown"

Serien er baseret på den internationale og højaktuelle bestseller af Fredrik Backman, som også skrev "En mand der hedder Ove".

Samtykke og seksuelle krænkelser diskuteres meget i medierne netop nu, og det er i den grad fremtrædende emner i den kommende HBO-serie "Beartown", som er produceret i Sverige af HBO Europe.

Som det fremgår af en pressemeddelelse fra HBO Nordic, så handler "Beartown" om en lille by med store drømme, de hemmeligheder, som slider et samfund i stykker, modet, det kræver at gå imod flertallet, og konsekvenserne af, hvordan vi opdrager vores børn.

Den lokale helt og ishockeystjerne, Peter Andersson (Ulf Stenberg), vender tilbage til hjemstavnen, Björnstad, for at overtage trænerhvervet for det lokale juniorhold. Hele byens drømme om en lysende fremtid hviler på de unge ishockeyspilleres skuldre, men da holdets stjernespiller, Kevin (Oliver Dufåker), bliver anklaget for en frygtelig forbrydelse, bliver hele det lille samfund sat på prøve.

Hovedrollerne spilles af Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Miriam Ingrid og Oliver Dufåker, og i de øvrige roller finder man Lukas Wetterberg, Tobias Zilliacus, Frida Sandberg, Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt og Gustav Lindh.

Fredrik Backman, der har skrevet den storsælgende bog bag serien (på dansk hedder bogen "Bjørneby"), fungerer også som executive producer. Serien er instrueret af Guldbagge-vinderen Peter Grönlund ("Goliat", "Drifters").

"Beartown" får premiere på HBO Nordic den 18. oktober. På premieredagen frigives de første to afsnit, og efterfølgende kommer der ét afsnit hver søndag.

Kommentarer

Ny og dramatisk trailer til den svenske HBO-serie "Beartown"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen