Trailer: Ny trailer til "Rap fyr i L.A."-reboot: "Bel-Air"

Bel-Air har fået en ny prins, men Will Smith er dog med om bord som producer.

Det lød ærlig talt en anelse skørt, da vi i sin tid rapporterede nyheden tilbage i august 2020: et reboot af "Rap fyr i L.A." (originaltitel: "The Fresh Prince of Bel-Air") var på vej, og i modsætning til den oprindelige komedieserie ville den nye tv-føljeton være en dramaserie uden Will Smith foran kameraet.

Den oprindelige tv-serie kørte fra 1990 til 1996 og gjorde Will Smith til en global tv-stjerne lige umiddelbart før, at han blev en af verdens største filmstjerner. I serien spillede Will en ung fyr af samme navn, som bliver tvunget til at bo sammen med sin rige onkel Phil og hans kone, børn og tjener i Los Angeles-bydelen Bel-Air efter en uheldig batalje i Wills hjemby, Philadelphia.

Læs også: "Training Day"-instruktør og Will Smith laver slaveri-dramaet "Emancipation"

Men den nye series kreative bagmand, Morgan Cooper, lavede altså en pilotvideo, der kan ses her, og som overbeviste Smith om, at en ny dramaserie med samme præmis som den oprindelige sitcom kunne fungere.

Cooper har både skrevet og instrueret flere afsnit af den nye serie, "Bel-Air", som har debutanten Jabari Banks i hovedrollen som Will. Adrian Holmes ("Skyscraper", "Elysium") spiller den nye onkel Phil, og en håndfuld andre relativt ukendte skuespillere spiller hhv. tante Vivian (Cassandra Freeman), Carlton (Olly Sholotan), Hilary (Coco Jones), Ashley (Ashley Banks), Jazz (Jordan L. Jones) og butleren Geoffrey (Jimmy Akingbola).

"Bel-Air" får amerikansk tv-premiere på streamingtjenesten Peacock den 13. februar. Det vides endnu ikke, hvor eller hvornår serien bliver tilgængelig uden for USA, men den nyeste trailer kan altså ses her:

Kommentarer

Ny trailer til "Rap fyr i L.A."-reboot: "Bel-Air"

 • ★★★★1

  Fedt spin-off eller nok snare take de tager, det ku ha været så nemt at bare lave en reboot med en yngre Will, der var helt det samme, men grunden til Will flytter er reelt den samme bare mere intensivt skildret.

  Og vi har de klassiske karakter med, men med et spin Carlton er har fået en ordentlig omgang don’t mess with me attitude selv om ham stadigvæk nyder rigmandslivet. Jeffry og nok især Phil er blevet opdateret en hel del. Viser måske lovligt meget her, men jeg er spændt på At se det færdige resultat.

  Elwood10-01-22 18:15

 • 0

  Må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Men når man tænker på den gamle series koncept, så passer den ind i denne type drama, speciellt når den mere alvorlige toner.

  Hvilke andre streaming tjenester kommer den til? kan ikke forestille mig, at den forbliver peacock eksklusiv hvis den skal streames internationalt

  danemord11-01-22 10:31

 • 0

  Den ser spændende ud. MEget tro mod oplægget, men meget mere dyster. Men hvis der ikke er Carlton-dans, så bliver jeg skuffet 

  Ronni Pedersen11-01-22 14:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen