Trailer: Se den vanvittige trailer til superhelteserien "Koala Man" med Hugh Jackman

Folkene bag "Rick and Morty" og "Smiling Friends" står bag endnu en skrupskør og stjernespækket tegnefilmsserie.

Sendefladen bugner i øjeblikket af gakkede animationsserier, hvor tempoet er skruet i vejret, og humoren er sovset ind i skarp satire og rendyrket galskab.

Og nu kommer der snart endnu en animationsserie, som ser ud til at passe til den beskrivelse: "Koala Man". Og du kan se traileren til serien herunder.

Se også: Super Mario får bank i ny tempofyldt trailer til "The Super Mario Bros. Movie"

Som titlen antyder, handler "Koala Man" om en superhelt iført en koalabjørnmaske. Den midaldrende familiefar Kevin McKay brænder for at bekæmpe kriminalitet i den australske forstad Dapto, alt imens han forsøger at få familielivet til at hænge sammen.

Og i løbet af seriens otte afsnit tørner Koala Man bl.a. sammen med talende kænguruer, en muteret kæmpeblomst og et gigantisk monster fra det ydre rum, som vil kneppe Jorden til døde. Javel, ja.

Serien er skabt af den garvede animator Michael Cusack, som også lægger stemme til bl.a. Koala Man, og som tidligere har arbejdet på tegnefilmsserier som "YOLO: Crystal Fantasy" og "Smiling Friends". En anden af seriens producere er "Rick and Morty"-skaberen Justin Roiland.

En lang række stjerner fra Oceanien har indtalt filmens replikker, inklusive Hugh Jackman, Hugo Weaving, Miranda Otto og Jemaine Clement. Den første sæson af "Koala Man" lander på Disney+ den 9. januar.

Kommentarer

Se den vanvittige trailer til superhelteserien "Koala Man" med Hugh Jackman

  • 0

    Smiling Friends er en fantastisk serie. Jeg håber at historiefortælling er lige så god i Koala man. Jeg skal helt klart se den. 

    Square Times 5-01-23 14:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen